Keystone logo

37 PhD Opleidingen in Energiestudies 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Energiestudies
Vakgebieden
  • Energiestudies (37)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Energiestudies

Een promovendus is een graad die vier tot zes jaar onderzoek in een gekozen veld vereist. Een proefschrift is meestal vereist om een ​​opleiding te voltooien, en kandidaten moeten aantonen dat ze iets nieuws en uniek voor het vakgebied hebben gebracht.

Wat is een PhD in Energy? Energie omvat een breed scala van onderwerpen, waaronder efficiëntie, duurzaamheid, nieuwe technologie en juridische zaken. Hernieuwbare energie is nu een groot deel van de studie; PhD-kandidaten kunnen onderzoeken naar efficiëntie en kosteneffectiviteit van deze nieuwe technologieën. Cursussen kunnen ook handiger zijn en kijken naar het genereren en onderhouden van energiebronnen.

Een graad in energie is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van het high-impact onderwerp. Buiten de werkplek kan deze kennis uw gemeenschap ten goede komen en zou het van belang zijn voor beleidsmakers. Een promovendus kan ook leiden tot vooruitgang in salaris of positie.

Om de kosten van een promotie te bepalen, moeten er enkele keuzes worden gemaakt.De gekozen school is een belangrijke factor, zoals huisvesting en de tijd die nodig is voor het afronden van de opleiding. Ontdek uit uw gekozen school de soort kosten die nodig zijn voor promovendi en ontdek welke boeken u nodig hebt om uw budget beter te vormen.

Een doctoraat in energie kan leiden tot een verscheidenheid aan beroepen. Investerende groepen kunnen iemand met deze graad aannemen om hen beter te informeren over het groeipotentieel van verschillende energiebronnen. Milieubeschermingsgroepen kunnen iemand met deze kennis nodig hebben om de groene energie te bevorderen. Energieproducenten kunnen op zoek gaan naar promovendi voor management, onderzoek of ontwikkeling.

Energie is een vak dat wordt aangeboden op veel scholen over de hele wereld, inclusief het promovendi. Het vinden van de juiste school voor uw belangen is net zo makkelijk als het invoeren van een beetje informatie. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.