Keystone logo

22 PhD Opleidingen in Energiestudies Energietechniek 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Energiestudies
  • Energietechniek
Vakgebieden
  • Energiestudies (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Energiestudies Energietechniek

Na het behalen van een masterdiploma kiezen sommige studenten ervoor hun educatieve inspanningen voort te zetten door een Doctor in de wijsbegeerte te volgen. Tijdens een doctoraatsopleiding voltooit de student onafhankelijk onderzoek dat cumuleert bij het maken en verdedigen van een proefschrift.

Wat is een doctoraat in Energy Engineering? Deze cursussen bestrijken normaal gesproken een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder carbon footprints, milieubesparende technologie, opslag van verschillende vormen van kracht en methoden voor het ophalen van groene energie zoals zonnepanelen en windmolens. Naast typische cursussen, kunnen studenten verplicht worden om keuzevakken te volgen, artikelen in wetenschappelijke tijdschriften te publiceren en een proefschrift te schrijven en te verdedigen.

In de loop van dit PhD-programma kunnen studenten vaardigheden opdoen in het analyseren van stroombehoeften, het ontwerpen van oplossingen voor energieproblemen en het implementeren van nieuwe technologie in bestaande systemen. Op het hoogtepunt van hun opleiding staan ​​afgestudeerden klaar om het voortouw te nemen bij het bedenken en toepassen van energieplannen.

De kosten van een graadcurriculum zijn sterk afhankelijk van de duur, locatie en eisen van het curriculum. Het doctoraat duurt meestal drie jaar, maar het proefschrift kan jaren duren, afhankelijk van hoe betrokken het onderzoeksproces is.

Veel promovendi gaan de baan op met als doel uiteindelijk lesgeven in het veld. Hoogleraren behalen bijna altijd een doctoraat om hen het beste te kwalificeren om kennis door te geven aan toekomstige studenten. Afgestudeerden van een doctoraatsprogramma voor energietechniek kunnen directeuren, managers en andere leiders worden in kerncentrales, overheidsinstellingen en particuliere bedrijven over de hele wereld. Senior energieconsultant, energie-ingenieur, marktanalist voor energiemarkten en senior plant manager zijn slechts enkele van de vele loopbaantrajecten die een afgestudeerde zou kunnen kiezen.

Een doctoraat kan de juiste optie zijn om de carrière van een afgestudeerde naar een hoger niveau te tillen. Online graadopties maken het proces eenvoudiger dan ooit. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.