Keystone logo

9 PhD Opleidingen in Talen Engels 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Talen
  • Engels
Vakgebieden
  • Talen (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Talen Engels

Een Doctor in de Wijsbegeerte is de hoogste graad die een student kan verdienen. Het kan twee of meer jaar duren om te verdienen. PhD-programma's zijn gebaseerd op onderzoek in plaats van traditioneel coursework en meestal eindigen met een proefschrift.

Wat is een promovendus in het Engels? Een Engels doctoraat programma stelt studenten in staat om een ​​grondige studie van de taal te doen. Studenten kunnen de mogelijkheid hebben om zich te specialiseren in specifieke dialecten, zoals Britse of Amerikaanse. Specialisaties worden ook typisch aangeboden. Deze kunnen bestaan ​​uit literatuur, geschiedenis, media, performance of technologie. Veel programma's kunnen zich vooral richten op literatuur en hoe het in de geschiedenis Engelssprekende culturen heeft ontwikkeld, veranderd en beïnvloed. Studenten zullen waarschijnlijk een diepgaand onderzoeks- of studieproject moeten afronden en een proefschrift presenteren om een ​​programma af te ronden. Programlengtes variëren omdat ze doorgaans door de student worden geleid en de hoeveelheid onderzoek die wordt uitgevoerd.

Na afloop van een programma is een afgestudeerde vakkundig als deskundige in de Engelse taal en zijn of haar gekozen vakgebied. Vaardigheden die in een programma worden geleerd, omvatten literatuurkritiek, culturele kennis en onderzoeksvaardigheden.

De kosten van een programma variëren doordat de promotieprogramma's zeer leerlingen zijn. De financiële afdeling van een school kan meestal de beste kostenraming aanbieden.

Na een doctoraat kunnen afgestudeerden op een aantal terreinen werken, hoewel veel kiezen om te gaan in het onderwijs of het onderzoek. Andere carrièremogelijkheden omvatten werk in journalistiek, publicatie, beeldende kunsten en wetgeving. Afgestudeerden kunnen ook werken in bijna elke industrie door het management, leiderschap, schrijven en communicatie vaardigheden geleerd in een doctoraat programma. Andere carrièremogelijkheden zijn filmmaker, maatschappelijk werker of copywriter.

Als u de Engelse taal wilt studeren en onderzoeken, wilt u mogelijk een PhD in het Engels.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.