Keystone logo

2 PhD Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Engelse studies 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Engelse studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Engelse studies

Een doctoraat kan voortbouwen op vooropleiding door de kennis van een student naar het expertniveau te brengen. Programma's zijn meestal flexibel en kunnen minstens één tot vier jaar duren om te voltooien. Studenten ontwerpen hun cursussen meestal om deze graad af te ronden met een gespecialiseerde kennis die hun carrière op de arbeidsmarkt kan lanceren.

Wat is een doctoraat in Engelse studies? Deze graad neemt de bouwstenen van eerdere studies in het Engels, zodat studenten zich kunnen specialiseren in een onderwerp. Ze werken vaak nauw samen met adviseurs en commissies om dat onderwerp te ontwikkelen door uitgebreid onderzoek. Voorbeelden van specialisaties zijn taal en literatuur, interculturele studies, taalonderwijs of media. Studenten kunnen ook leren om technieken voor literaire kritiek te ontwikkelen en een contextueel begrip van hun concentratie te krijgen. Universiteiten vereisen meestal promovendi om andere studenten te onderwijzen als onderdeel van hun opleiding.

Studenten die dit diploma volgen, kunnen voortbouwen op hun vaardigheden om nieuwe vaardigheden te leren die ze kunnen gebruiken in hun persoonlijke of professionele leven. Aptitudes die gewoonlijk worden versterkt, zijn communicatie, analyse en creatief oplossen van problemen.

De kosten van een doctoraat in het Engels zijn afhankelijk van de universiteit. Sommige studenten ontvangen financiering om te helpen betalen voor hun opleiding. Toekomstige studenten worden aangemoedigd om verschillende universiteiten te onderzoeken om een ​​programma te vinden dat overeenkomt met hun doelstellingen.

Promovendi gaan het vaakst naar de academische wereld als universiteitsprofessoren of andere docentrollen, zoals het lesgeven van Engels aan buitenlandse studenten. Er is ook een verscheidenheid aan carrières beschikbaar op andere gebieden, zoals literaire critici, schrijvers, redacteurs, redactieassistenten, copywriters voor advertenties, lexicograaf, historicus, filmmaker, public relations manager of zaakvoerder. Deze andere loopbaantrajecten zijn te vinden in de private en publieke sector.

Scholen over de hele wereld bieden een doctoraat in Engelse Studies. Voor toekomstige studenten die meer flexibiliteit willen, zijn er online programma's beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.