Keystone logo

2 PhD Opleidingen in Technische studies Fabriceren 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Technische studies
 • Fabriceren
Vakgebieden
 • Technische studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular study format

  PhD Opleidingen in Technische studies Fabriceren

  Door velen beschouwd als de topprestatie van de academische wereld, kan de Doctor of Philosophy of PhD er vijf of meer jaar over doen. Na toekenning wordt de ontvanger geacht een expert te zijn in zijn of haar vakgebied.

  Wat is een PhD in Manufacturing? Studenten die hun kennis van industrieel ontwerp, techniek, leiderschap en materiaalwetenschap willen vergroten, zoeken vaak een doctor in de filosofie in de maakindustrie. Klassen kunnen zich richten op het creëren van producten, ontwerpprocessen en de technologie achter die processen. Cursussen kunnen ook analyse, resourcetoewijzing en kostenminimalisatie omvatten. Studenten die zich willen specialiseren, kunnen kiezen voor klassen in metaalbewerking, kunststoffen, machinebouw, robotica en innovatief ontwerp.

  Studenten die werken in de richting van een Doctor of Philosophy in Manufacturing zijn vaak precieze en analytische individuen die orde scheppen temidden van chaos; terwijl ze deze analysevaardigheden verbeteren tijdens programmastudies, kunnen ze snel vooruitgang boeken in de bedrijfswereld. Studenten kunnen tijdens hun studie ook efficiënter worden in het organiseren, plannen en personeelsbeheer.

  Kosten voor een doctoraat in de industrie variëren van school tot school. Studenten kunnen onderzoeksprogramma's zoeken en contact opnemen met verschillende scholen over inschrijvingskosten en kosten.

  Een breed scala aan opties voor loopbaantrajecten is vaak te vinden voor afgestudeerden met een PhD in Manufacturing. Afgestudeerden kunnen werk vinden in de bedrijfswereld als industriële ingenieurs om productietechnieken te verbeteren, als bedrijfsadviseurs om werkgerelateerde problemen aan te pakken, of als managementingenieurs om productieprocedures te stroomlijnen. Afgestudeerden kunnen ook kiezen voor loopbanen als bedrijfsanalisten, managers van informatiesystemen en technische technici. Anderen kunnen onderzoeks- of ontwikkelingsloopbanen kiezen om innovatieve prototypen van producten te ontwikkelen of bestaande producten te verbeteren.

  De educatieve opties zijn uitgebreid met afstandsonderwijs aan universiteiten over de hele wereld. Met online lessen kun je je bestaande carrière uitbreiden of je vaardigheden verbeteren. Om met doctoraatsstudies in de industrie te beginnen, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.