Keystone logo

18 PhD Opleidingen in Filosofie in Verenigde Staten 2023

Overzicht

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Filosofie is het onderzoek van de algemene en fundamentele problemen, bijvoorbeeld die verband houden met de werkelijkheid, kennis, waarden, rede, verstand, het bestaan, de taal. Filosofie is anders dan andere manieren van praten over dergelijke problemen door zijn kritische en systematische aanpak en haar steun op rationele argumenten.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Meer informatie

Filters

 • PhD
 • Verenigde Staten
 • Geesteswetenschappen Studies
 • Filosofie
Vakgebieden
 • Geesteswetenschappen Studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat