Keystone logo

1 PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Ontwikkelingsstudies Gemeenschapsontwikkeling in Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Verenigd Koninkrijk
  • Sociale Wetenschappen
  • Ontwikkelingsstudies
  • Gemeenschapsontwikkeling
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Ontwikkelingsstudies Gemeenschapsontwikkeling

Als je geïnteresseerd bent om een echt verschil te maken in de levens van mensen, dan is Community Development wellicht iets voor jou. Dit vakgebied gaat over het verbeteren van het welzijn van individuen en gemeenschappen door verschillende sociale, economische en ecologische uitdagingen aan te pakken.

Tijdens een opleiding Community Development verken je onderwerpen als sociologie, antropologie, stadsplanning, economie en beleidsanalyse.

Een graad in gemeenschapsontwikkeling kan leiden tot een aantal werkelijk lonende carrièremogelijkheden in zowel de publieke als de private sector. Stel je voor dat je samenwerkt met overheidsinstanties, non-profitorganisaties of bedrijven om gemeenschapsontwikkelingsprogramma's te creëren en te evalueren. Of werk samen met architecten, ingenieurs en beleidsmakers om landgebruiksplannen en bestemmingsplannen vorm te geven voor duurzame groei.

Met een diploma in gemeenschapsontwikkeling ben je meer dan klaar om complexe sociale, economische en milieuproblemen aan te pakken.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.