Keystone logo

1 PhD Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Hernieuwbare Energietechniek 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Energiestudies
  • Energietechniek
  • Hernieuwbare Energietechniek
Vakgebieden
  • Energiestudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular locations

PhD Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Hernieuwbare Energietechniek

Het kerndoel van Renewable Energy Engineering is het bedenken van geavanceerde, efficiënte manieren om hernieuwbare energiebronnen te benutten, waardoor uiteindelijk de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wordt verminderd.

Renewable Energy Engineering-graden verdiepen zich in technische, wetenschappelijke en technologische onderwerpen die verband houden met hernieuwbare energiesystemen. Je kunt verwachten dat je verschillende hernieuwbare energiebronnen bestudeert, zoals zonne-energietechnologieën en windenergiesystemen, maar ook energieopslag en -distributie, vloeistofmechanica en duurzame ontwikkeling. Als onderdeel van je cursussen krijg je ook inzicht in energiebeleid, regelgeving en economie.

Afgestudeerden kunnen tal van vacatures vinden in verschillende sectoren en organisaties. Van duurzame energiebedrijven tot onderzoeksinstellingen en energiedienstverleners: de mogelijkheden zijn enorm en gevarieerd.

Als je gepassioneerd bent over het maken van een positieve impact op het milieu en het spelen van een rol bij het opbouwen van een duurzame toekomst, kan een diploma Renewable Energy Engineering de perfecte keuze voor jou zijn.

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.