Keystone logo

1 PhD Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Hernieuwbare Energietechniek in Beijing, China voor 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • China
  • Energiestudies
  • Energietechniek
  • Hernieuwbare Energietechniek
  • Beijing
Vakgebieden
  • Energiestudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

PhD Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Hernieuwbare Energietechniek

Vanwege de status van Peking als een culturele en politieke hoofdstad van China, hebben veel lokale en internationale studenten stroomden in deze stad, om te studeren in de verschillende hogescholen en universiteiten. De stad biedt grote kansen om liefhebbers van het hoger onderwijs in het bijzonder aan die lijn naar techniek.

Het kerndoel van Renewable Energy Engineering is het bedenken van geavanceerde, efficiënte manieren om hernieuwbare energiebronnen te benutten, waardoor uiteindelijk de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wordt verminderd.

Renewable Energy Engineering-graden verdiepen zich in technische, wetenschappelijke en technologische onderwerpen die verband houden met hernieuwbare energiesystemen. Je kunt verwachten dat je verschillende hernieuwbare energiebronnen bestudeert, zoals zonne-energietechnologieën en windenergiesystemen, maar ook energieopslag en -distributie, vloeistofmechanica en duurzame ontwikkeling. Als onderdeel van je cursussen krijg je ook inzicht in energiebeleid, regelgeving en economie.

Afgestudeerden kunnen tal van vacatures vinden in verschillende sectoren en organisaties. Van duurzame energiebedrijven tot onderzoeksinstellingen en energiedienstverleners: de mogelijkheden zijn enorm en gevarieerd.

Als je gepassioneerd bent over het maken van een positieve impact op het milieu en het spelen van een rol bij het opbouwen van een duurzame toekomst, kan een diploma Renewable Energy Engineering de perfecte keuze voor jou zijn.

De china hoger onderwijs voor een paar jaar is verkozen als een van de beste onder de Aziatische landen. Dit land heeft meer dan 150 publieke en private eigendom universiteiten verdeling over alle provincies van China. Het hoger onderwijs is het onderzoek gebaseerd.

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.