Keystone logo

2 PhD Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Development 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Human Resource Development
Vakgebieden
  • Administratieve studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Development

Een promovendus is de hoogste academische graad mogelijk, dus het vereist veel werk en toewijding. Deze opleiding duurt meestal ongeveer vier tot zes jaar om te voltooien en komt na het verdienen van een master's in een gerelateerd veld. De graad wordt uiteindelijk verdiend met een succesvolle proefschrift.

Wat is een doctoraat in Human Resource Development? De ontwikkelingszijde van HR omvat opleiding en opleiding van werknemers en het uitvoeren van controles om de naleving te waarborgen. Dit doctoraat kan zich richten op ontwikkelingen of andere aspecten van HR, zoals conflictoplossing, mentoring, psychologie en collectieve onderhandelingen. Onderzoek kan worden uitgevoerd over de huidige HR modellen en hun effectiviteit, of richten zich op hoe nieuwe technologie HR beïnvloedt. Het begrijpen van basis HR functies is één voorwaarde voor deze graad.

De collectieve onderhandelingsinstrumenten en interpersoonlijke vaardigheden die zijn behaald uit een doctoraat in Human Resource Development zijn nuttig bij het dagelijks leven.Als promovendus kan een promovendus ook leiden tot vooruitgang of een salarisverhoging.

Bij het berekenen van de kosten van een promotor, onthoud dat het vaak vier tot zes jaar duurt. Onderwijs, kosten, boeken en huisvesting zijn alle kosten om te overwegen en te variëren afhankelijk van het land, de stad en de school.

HR is een gemeenschappelijke afdeling in bedrijven wereldwijd en kunnen openingen hebben voor een afgestudeerde met een doctoraat in Human Resource Development. Nieuwe bedrijven kunnen dit soort afgestudeerden huren om hun HR-beleid van nu toe te bouwen, en gevestigde bedrijven hebben mogelijk meer managers en trainers nodig. Een promovendus opent ook de deur voor onderzoek op het gebied van de academie.

Meerdere scholen bieden een doctoraat in Human Resource Development en andere gerelateerde velden. Enkele dingen die u moet overwegen bij het kiezen van uw keuze, is hoe dicht de school is en of uw onderzoeksdoelstellingen overeenkomen met het aanbod van medewerkers.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.