Keystone logo

3 PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Internationale Betrekkingen 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Sociale Wetenschappen
  • Internationale betrekkingen
  • Internationale Betrekkingen
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Internationale Betrekkingen

PhD International Relations programma's zijn interdisciplinair en benadrukken de diversiteit, intellectuele integriteit, en kritische analyse. PhD International Relations programma's voor te bereiden de kandidaten voor een loopbaan als docenten en onderzoekers bij universiteiten en onderzoeksinstellingen, maar ook posities in de overheid, particuliere en openbare sector.

PhD International Relations programma's zijn meestal gebaseerd op een combinatie van cursussen en het onderzoek te onderzoeken theorie en de essentie van het voeren van ethische kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Kandidaten zullen bestuderen onderwerpen van internationale communicatie, internationale ontwikkeling, economisch beleid, vrede en conflictoplossing, de mondiale politiek, en het mondiale milieu-beleid. PhD Internationale Betrekkingen graden vereisen een proefschrift op basis van de kandidaten onderzoek dat moet worden verdedigd voor een panel van deskundigen.

Om de PhD International Relations graad die perfect is voor uw behoeften en interesses, een kijkje hieronder te nemen door de opties voor programma's alle aangeboden over de hele wereld!