Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Kleuteronderwijs 2024

2 PhD Opleidingen in Kleuteronderwijs 2024

Overzicht

Een PhD is een diploma dat sommige studenten volgen na het voltooien van hun bachelor- en masterprogramma's. Om een ​​doctoraat te behalen, moeten studenten origineel onderzoek uitvoeren en presenteren in een proefschrift. Sommige instellingen kunnen ook van studenten eisen dat ze cursussen afronden voordat ze met hun proefschrift beginnen.

Wat is een PhD in Early Childhood Education? Een doctoraat in het onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om hun interesse in het leren van kinderen buiten het klaslokaal te nemen. Mogelijke onderzoeksgebieden zijn de rol van het lager onderwijs in de ontwikkelingspsychologie, kinderliteratuur en de manier waarop dit het pre-puberale leervermogen beïnvloedt, of manieren om lichamelijke opvoeding te integreren in steeds meer technologie-afhankelijke klaslokalen. Cursussen kunnen doctoraatsstudenten helpen bij hun onderzoeks- en schrijfvaardigheden en ze introduceren bij belangrijke vraagstukken in het basisonderwijs.

Studenten die een doctoraat op dit gebied hebben behaald, merken dat hun kennis van complexe vraagstukken in het basisonderwijs hen meer geschikt maakt voor functies die verband houden met schoolbestuur. De onderzoeks- en schrijfvaardigheden die zijn ontwikkeld door het schrijven van een proefschrift kunnen worden overgedragen naar andere loopbanen en gebieden van het leven. Het pedagogische aspect van de doctoraatsopleiding geeft studenten inzicht in de trends in de klas.

PhD-programma's kunnen enkele jaren duren om te voltooien, en de prijzen verschillen afhankelijk van de instelling die studenten kiezen. Communiceren met de universiteit biedt direct een idee van hoeveel het programma gaat kosten.

Met deze graad kunnen studenten een loopbaan volgen als onderwijsconsulenten voor schooldistricten of beleidsmakers, beheerders aan de top van de hiërarchieën van scholen of als onderzoekers in de pedagogie van jonge kinderen. Veel promovendi kiezen ervoor professoren te worden. Ze kunnen mogelijk direct toezicht houden op vroege onderwijsprogramma's en hun proefschriftonderzoek toepassen op het echte curriculum. Ze kunnen misschien leraren trainen of samenwerken met non-profitorganisaties die zich bezighouden met het onderwijs aan kansarme jongeren.

PhD-programma's in voorschools onderwijs kunnen bij u in de buurt zijn, op een nieuwe en opwindende locatie of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Onderwijskunde
  • Kleuteronderwijs
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden