Keystone logo

33 PhD Opleidingen in Kunststudies 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Kunststudies
Vakgebieden
  • Kunststudies (33)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Kunststudies

Een Doctor of Philosophy (PhD) is één van de hoogste graden een student kan krijgen. Om een ​​doctoraat te beginnen, moeten studenten eerst hebben ontvangen een bachelor en meestal een master's degree in een verwant gebied. De meeste PhD-programma's duren ongeveer twee jaar en kan worden verdiend in de meeste disciplines behalve geneeskunde.

Dus wat is een doctoraat in de kunsten? Deze graad wordt meestal aangeboden op het gebied van de geesteswetenschappen. Na het behalen van een bachelor en master's degree in een gerelateerd veld, kan de student geschiedenis, theorie, of lesmethoden over de kunst te bestuderen. Studenten afstuderen met de informatie, cursussen, en de ervaring die ze nodig hebben voor een mooie carrière op dit gebied. Een originele proefschrift inzake grensverleggend onderzoek, onderwijsmethoden, of producten is vaak nodig voor het diploma wordt uitgereikt.

Het ontvangen van een doctoraat in de kunsten kan zeer nuttig zijn voor afgestudeerden als ze in staat zijn om te studeren, te leren, en krijgen hands-on ervaring binnen hun gebied van concentratie.Het kan betekenen betere carrièremogelijkheden, de kans op een beter salaris, en de mogelijkheid om te worden gebruikt, terwijl iets wat je graag doet.

De kosten van een doctoraat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het land van de student van herkomst, de locatie van de school, de hoeveelheid tijd die een student in staat is om te besteden aan hun opleiding, en de lengte van het programma. Studenten worden aangemoedigd om hun potentieel de school grondig om de kosten van het behalen van een diploma volledig begrijpen onderzoeken.

Studenten die afstuderen met een doctoraat in de kunsten kunnen werk vinden in een verscheidenheid van carrière velden. Veel afgestudeerden die hun doctoraat te verdienen voor kiezen om terug te keren naar de academische wereld en lid van de faculteit aan een universiteit of hogeschool. Andere mensen kunnen kiezen voor een carrière in de beeldende kunst na te streven, als kunstenaars zichzelf of als curator voor musea. Afgestudeerden met een doctoraat in de kunsten kan ook worden kunsthistorici en werken met wetenschappelijke publicaties en instellingen.

Als u geïnteresseerd bent in het bevorderen van uw opleiding en het nastreven van een doctoraat zijn, kun je meteen aan de slag. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.