Keystone logo

25 PhD Opleidingen in Kunststudies Kunsten 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Kunststudies
  • Kunsten
Vakgebieden
  • Kunststudies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Kunststudies Kunsten

Een doctoraat is ook bekend als Doctor of Philosophy of doctorate. Het is het hoogste niveau van academische graad dat een student kan behalen aan een universiteit of hogeschool. Zodra de programmastudies zijn afgerond, wordt van de student verwacht dat hij een proefschrift opstelt dat een proefschrift wordt genoemd.

Wat is een doctoraat in kunstwetenschappen? Een doctoraat in kunstwetenschappen richt zich doorgaans op en is gespecialiseerd in beeldende kunst zoals muziek en schilderkunst of beeldende kunst zoals keramiek, wandtapijten en mozaïeken. Studenten kunnen kiezen uit klassen zoals podiumkunsten, beeldhouwkunst of animatie. Ze kunnen ook vakken als juweelontwerp, grafiek en politieke kunst bestuderen.

Doctoraatstudenten die zich specialiseren in kunststudies zijn vaak creatieve individuen die groot dromen en van kleur houden. Om deze reden ontwikkelen veel vaardigheden in ontwerp, mode en marketing die kunnen helpen bij het lanceren van succesvolle carrières. Ze kunnen ook geduld, focus en vastberadenheid leren als ze kunstwerken maken.

Programmakosten voor doctoraatsdiploma's in kunststudies variëren sterk tussen universiteiten. Dit komt omdat programma's verschillen in lengte en de klassen die nodig zijn voor het voltooien van de cursus. Potentiële studenten nemen meestal contact op met de school van hun keuze en vragen informatie over de inschrijvingskosten.

Afgestudeerden met een doctor in de wijsbegeerte in kunstwetenschappen hebben wellicht schilderkunst, fotografie, animatie, beeldhouwkunst, film, grafiek of illustratie bestudeerd. Daarom kunnen de loopbanen die ze zoeken gevarieerd zijn en vaak heel persoonlijk zijn. Voor afgestudeerden met een voorliefde voor onderzoek en geschiedenis, kunnen curatoren van musea of ​​galerijen, bibliotheken van speciale collecties en historische boekillustrators hun carrièrekeuzes zijn. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de bedrijfswereld, kunnen managers of afdelingshoofden boven fotografen, grafische ontwerpers of prentmakers het type carrière zijn dat ze zoeken.

Een doctoraat in kunstwetenschappen is te vinden op tal van universiteiten over de hele wereld. Om een ​​opleiding te vinden die bij je drukke levensstijl past, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.