Keystone logo

9 PhD Opleidingen in Kunstgeschiedenis 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Kunststudies
 • Kunsten
 • Kunstgeschiedenis
Vakgebieden
 • Kunststudies (9)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  PhD Opleidingen in Kunstgeschiedenis

  Een PhD Kunstgeschiedenis programma kan onderzoeken een breed scala van gebieden, zoals de hedendaagse kunst, oude Nabije Oosten kunst en kritische theorie. Kandidaten het nastreven van een PhD-diploma Kunstgeschiedenis kan de studie van de brede waaier van kunst uit de hele wereld en verschillende tijdsperioden, zoals de Indiaanse kunst, 20e-eeuwse Europese kunst, de kunst van China, Japan, Barok, Grieks en sub-Sahara Afrika .

  Eisen zullen verschillen afhankelijk van het universitaire opleiding, maar de meeste PhD Kunstgeschiedenis graden zijn meestal bestaan ​​uit cursussen, examens, seminars, onderwijs en onderzoek. Sommigen kunnen ook eisen dat de kennis van een tweede taal. Kandidaten hebben vaak de mogelijkheid om internationaal onderzoek te doen. Het onderzoek zal resulteren in een proefschrift of scriptie, die de kandidaten meestal moet verdedigen voor een panel van deskundigen in het veld. Afgestudeerden houden PhD Kunstgeschiedenis graden gaan vaak op een carrière in de academische instellingen, musea en galeries over de hele wereld.

  Blader door de onderstaande opties en vind de PhD Kunstgeschiedenis programma die u zullen helpen uw doelen te bereiken!