Keystone logo

5 PhD Opleidingen in Milieustudies Kuststudies Kust- en Zeemanagement 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Milieustudies
  • Kuststudies
  • Kust- en Zeemanagement
Vakgebieden
  • Milieustudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Milieustudies Kuststudies Kust- en Zeemanagement

Het behalen van een doctoraat is een doel van veel studenten die zich willen onderscheiden als experts in een branche. Afgestudeerden kunnen over het algemeen een lonende carrière vinden na hun afstuderen.

Wat is een PhD in Coastal and Marine Management? Dit gespecialiseerde doctoraatsprogramma heeft een sterke focus op het gebied van mariene studies en aquatics en hoe ze van toepassing zijn in een praktische setting. In dit programma kan van promovendi worden verwacht dat zij cursussen zoals lucht-zee-interactie, geavanceerde vloeistofmechanica, ocean wave-dynamica en kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden bestuderen. In aanvulling op deze cursussen, kunnen studenten ook worden verplicht om een ​​uitgebreid examen af ​​te leggen en uitgebreid veldonderzoek te doen, dat ze zullen presenteren aan een commissie als onderdeel van een proefschriftverdediging.

Na hun afstuderen moeten mensen met een doctoraat in Kust- en Zeebeheer zeer bekwaam zijn in het duurzaam gebruiken van mariene hulpbronnen, samen met uitstekende onderzoeks- en analytisch denkende vaardigheden. Deze vaardigheden zijn niet alleen nuttig bij het werken, maar ook bij het dienen van de gemeenschap.

Sommige factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zijn onder meer of studenten full-time willen studeren en waar hun school van keuze zich bevindt. Studenten worden aangemoedigd om contact op te nemen met scholen voor meer informatie.

Er zijn verschillende carrièrekeuzes te wachten op degenen die met goed gevolg een doctoraat in kust- en scheepsbeheer hebben afgemaakt. Veel afgestudeerden willen mogelijk werken aan het verbeteren van de atmosferische omstandigheden op het land door te werken in het veld en onderzoek te doen als wetenschapper. Anderen kunnen mogelijk werk vinden als senior scheepsingenieur, gericht op milieuduurzaamheid gerelateerd aan de hydrologische cyclus. Er zijn ook banen beschikbaar op hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor diegenen die een docent of professor willen zijn over een specifiek onderwerp.

Met online PhD-programma's op scholen over de hele wereld moeten studenten iets kunnen vinden dat bij hen past. Online leeromgevingen zijn geweldig voor degenen die misschien niet gedijen in een traditioneel klaslokaal. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.