Keystone logo

27 PhD Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Biowetenschappen
  • Landbouwwetenschappen
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen

Een PhD of Doctor of Philosophy graad, wordt algemeen beschouwd als een van de meest geavanceerde graden beschikbaar tegen een moderne universiteit. Dit doctoraat wordt nagestreefd door duizenden studenten per jaar en duurt over het algemeen tussen de zes en acht jaar in beslag. Een PhD kan worden aangeboden in veel verschillende onderwerpen, zoals landbouw en veeteelt.

Maar wat is een doctoraat in de landbouw? Deze graad omvat de studie van gedomesticeerde planten en dieren en hoe ze worden verhoogd tot verbruiksgoederen genereren. Het onderwerp kan onder meer de studie van biologische processen, de geologie en de bodem, de geschiedenis van de landbouw en de landbouw technologieën. PhD studenten zullen vaak kiezen voor een specifiek aandachtsgebied, zoals specifieke planten, zuivel en gevogelte, kleinschalige landbouw, agrarische economie, genetische modificatie of de toekomstige ontwikkeling. Studenten kunnen worden verplicht om een ​​proefschrift of research project te voltooien om hun promotie te voltooien.

Studenten die een doctoraat te verdienen het recht verdienen als "Doctor" worden aangepakt en kan vaststellen dat een aantal nieuwe geavanceerde carrièremogelijkheden open te stellen. In het algemeen, die met een PhD-graad hoger kunnen verdienen macht dan die met geen graden of lager gerangschikt degenen hebben. Daarnaast zal de kennis verworven tijdens de studies zijn zeer waardevol voor studenten in hun toekomstige loopbaan, net als andere vaardigheden zoals kritisch denken, onderzoek vaardigheden en academisch schrijven.

De kosten van het behalen van een doctoraat verschilt van school tot school en het programma te programmeren. Het is erg belangrijk dat de studenten doen hun onderzoek voordat u zich inschrijft, zodat ze de financiële verenigbaarheid kan bepalen.

Een aantal van de loopbaan kan met een doctoraat in de landbouw worden voortgezet. Studenten kunnen banen krijgen in de agrarische sector zelf, het helpen van bedrijven groeien gewassen en de productie van verbruiksgoederen. Ze kunnen werken in de food service-industrie of de overheid regelgevend agentschap.Studenten met een doctoraat vaak ook voor kiezen binnen de academische wereld te blijven, het onderwijs studenten en het bestuderen van het onderwerp.

Stap op de weg naar een doctoraat vandaag. Scholen over de hele wereld te bieden PhD-programma's, en velen hebben een online-klasse opties voor degenen die ze nodig hebben. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.