Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Latijns-Amerikaanse studies 2024

3 PhD Opleidingen in Latijns-Amerikaanse studies 2024

Overzicht

Een PhD is een niet-medische doctoraat, dat is het resultaat van ten minste zes jaar hoger onderwijs studies. Het heeft een zware focus op onderzoek en culmineert in een proefschrift, waarin de studenten de kans om intensief onderzoek uit te voeren op hun eigen geeft. Deze graad geeft studenten de mogelijkheid om hun gekozen velden beheersen.

Wat is een doctoraat in de Latijns-Amerikaanse Studies? Deze graad richt zich op de politiek, de samenleving en de economie van Latijns-Amerika. Afgestudeerden laten zoals specialisten klaar met onderzoek en de problemen in deze unieke landen. Studenten worden aangemoedigd om hun methodologische en theoretische kennis om te zetten in praktische oplossingen, en reizen ze naar de Latijns-Amerikaanse landen voor uitgebreide veldwerk. Veel universiteiten die deze mate bieden hebben partnerships of andere relaties met onderzoeksinstellingen binnen de landen van de studie.

Studenten die verlangen naar de mogelijkheid om een ​​verschil te maken in de wereld uit te blinken op dit gebied.Een doctoraat in de Latijns-Amerikaanse Studies bereidt afgestudeerden taalkundig en professioneel om de stap naar de diverse economische crises deze landen worden geconfronteerd en tot positieve verandering.

De mate is redelijk geprijsd, in vergelijking met andere promoties. Voor de specifieke collegegeld en vergoedingen informatie, is het het beste contact opnemen met de school of scholen van belang. Prijzen kunnen sterk variëren van het ene land naar het andere.

Afgestudeerden hebben spannende en zinvolle loopbanen in de ministeries en andere publieke instellingen, evenals charitatieve en for-profit private organisaties met banden met Latijns-Amerika. Ze zijn nodig voor de lessen posities, professioneel onderzoek, mediarelaties en als diplomatieke adviseurs. Of studenten willen blijven wonen in hun eigen land of in het buitenland te verplaatsen, zijn er talloze mogelijkheden die hen te wachten als ze het verkrijgen van een doctoraat in de Latijns-Amerikaanse Studies.

Iedereen die een van beide wil meer informatie over de scholen die deze graad of geïnteresseerd is in het toepassen van online kunnen onze eenvoudige lijst met programma's en lood formulier gebruiken. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Latijns-Amerikaanse studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat