Keystone logo

1 PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Latijns-Amerikaanse studies in Londen, Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Verenigd Koninkrijk
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Latijns-Amerikaanse studies
  • Londen
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Latijns-Amerikaanse studies

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Wat is Latijns-Amerikastudies?
Latin American Studies omvat de geschiedenis, samenlevingen, culturen en politiek van Latijns-Amerika.

Wat kan ik doen met een diploma Latijns-Amerikaanse studies?
Studenten met een diploma in Latijns-Amerikaanse studies kunnen werken in het onderwijs, de overheid, het bedrijfsleven of onderzoeksorganisaties, maar ook bij non-profitorganisaties of ngo's.
Waarom Larin Amerikaanse studies studeren? Latijns-Amerika is een regio met een rijke en complexe geschiedenis. Door de geschiedenis van de verschillende landen in Latijns-Amerika te begrijpen, kunnen we het heden beter begrijpen. Bovendien is Latijns-Amerika een regio die zowel politiek als economisch aan belang wint, waardoor het belangrijk is om de culturen en samenlevingen van het gebied te begrijpen om er beter mee om te gaan. Het bestuderen van Latijns-Amerikaanse studies kan ons helpen om empathie en begrip te ontwikkelen voor de mensen die in deze regio wonen, belangrijk voor persoonlijke groei en sleutel voor het ontwikkelen van constructieve relaties tussen Latijns-Amerika en de rest van de wereld.

Latijns-Amerikaanse Studies graden
Je kunt zowel een bachelor- en masteropleiding als een doctoraat in Latin American Studies volgen. Sommige programma's richten zich op een specifiek land of regio, terwijl andere een meer algemeen overzicht van Latijns-Amerika bieden. Programma's omvatten doorgaans cursussen in geschiedenis, politiek, sociologie, antropologie en literatuur. Veel programma's bevatten ook taalcursussen, waardoor studenten Spaans of Portugees kunnen leren.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.