Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Leersystemen 2023

5 PhD Opleidingen in Leersystemen 2023

overview

Na het voltooien van een graduate programma, kunnen wetenschappers hun opleiding voortzetten via een Doctor in de wijsbegeerte. Een doctoraat is het hoogste diploma dat op de meeste universiteiten beschikbaar is en vergt meestal drie of meer jaar om te verdienen.

Wat is een PhD in Learning Systems? Het is een doctoraatsprogramma dat wetenschappelijk onderzoek stimuleert door te focussen op diverse gebieden die worden gebruikt in het onderwijs om het leren te bevorderen. Sommige programma's kunnen zelfs kijken naar hoe kennis wordt geproduceerd binnen de onderzoekscultuur. Studenten kunnen meer leren over de politieke, sociale en culturele context gerelateerd aan onderwijs. Sommige cursussen kunnen zich richten op hoe cognitie zich verhoudt tot leren. Andere cursussen zijn bedoeld om te kijken hoe leiderschap en beleidsvorming van invloed kunnen zijn op het onderwijs. Het exacte curriculum dat wordt gebruikt, verschilt per universiteit, maar veel daarvan bevatten lezingen, discussies, projecten en proefschriften.

Een van de grootste voordelen van dit onderwijs is dat het levenslang leren bevordert, waardoor professionals kunnen excelleren op de werkplek. Andere voordelen zijn het opbouwen van belangrijke vaardigheden, zoals communicatie en leiderschap. Al deze nieuwe vaardigheden werken samen om goed afgeronde individuen te maken.

De kosten van een doctoraat kunnen verschillen in elk land en zelfs op verschillende universiteiten binnen hetzelfde land. Omdat er geen universeel collegegeldsysteem is, moeten aanvragers rechtstreeks contact opnemen met een school om een ​​prijsopgave te krijgen.

Studenten die een doctorstitel behalen in Learning Systems willen waarschijnlijk een carrière in het onderwijs beginnen. Natuurlijk kan deze opleiding leiden tot verschillende carrières. Sommige afgestudeerden worden schoolbestuurders, beleidsmakers, professoren, leraren in het vroege onderwijs, specialisten in technologie-integratie, educatieve ontwerpers, consultants voor educatieve technologie en curriculumcoördinatoren. De exacte beschikbare mogelijkheden zullen afhangen van de andere academische en arbeidsverleden van afgestudeerden.

Ben je klaar om je in te schrijven voor een PhD-programma? Scholen over de hele wereld bieden dit onderwijs online en op de campus aan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

read_more

filters

  • PhD
  • Onderwijskunde
  • Onderwijstechnologie
  • Leersystemen
fields_of_study
  • Onderwijskunde (5)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format