2 Levensmiddelentechnologie PhD degrees found
- PhD
- Gezondheidszorg
- Voedingswetenschappen
- Levensmiddelentechnologie
- Azië1
- Europa1
2 Levensmiddelentechnologie PhD degrees found
Uitgelicht
Free University of Bozen-Bolzano
Internationaal doctoraat in de voedingswetenschappen en biotechnologie
- Bolzano, Italië
PhD
Full time
3 jaar
Op de campus
Engels
International PhD in Food Engineering and Biotechnology Het doel van dit internationale PhD-programma is om een nieuwe generatie wereldwijd gerenommeerde onderzoekers op te leiden die benaderingen van engineering en biotechnologie kunnen toepassen op voedselverwerking door hen de kans te geven kennis over te dragen en uit te wisselen met nationale en internationale onderzoekscentra en industrieën.
Shakarim University
Levensmiddelentechnologie, PhD
- Semey, Kazachstan
PhD
Full time
Op de campus
Russisch
Onderwijsprogramma Technologie van voedingsproducten is gericht op het opleiden van hooggekwalificeerd, competitief personeel, het verbeteren van de kwaliteit van kennis, het vormen van een meerlagig systeem van onderzoeksactiviteiten naar aanleiding van de dringende behoeften van modern onderwijs en wetenschap.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire studievorm
Populaire locaties
Minder weergeven
PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Voedingswetenschappen Levensmiddelentechnologie Levensmiddelentechnologie
De meeste studierichtingen resulteren in een doctoraat als het hoogste niveau van academische prestaties. Na hun promotie zijn afgestudeerden een van de meest deskundige en ervaren professionals ter wereld. Voordat ze zich kunnen inschrijven, moeten ze echter meerdere programma's op lager niveau voltooien.
Wat is een doctoraat in de voedingswetenschappen? Dit vakgebied bevat elementen uit verschillende andere disciplines, waaronder scheikunde, biologie, chemische technologie, biochemie en microbiologie. Er zijn ook verschillende specialisaties op het gebied van voedingswetenschappen waaruit u kunt kiezen, zoals voedselverpakking en conservering, voedseltechnologie en voedselchemie. Studenten op dit gebied leren over het maken van nieuwe soorten voedsel, het beheren of verbeteren van de huidige soorten voedsel en hoe ze voedsel gezonder kunnen maken.
Een van de meest significante manieren waarop studenten in een PhD-programma profiteren is hun ontwikkeling van specifieke vaardigheden. Deze vaardigheden openen allerlei carrièremogelijkheden en een hoger salarispotentieel. Studenten in de voedingswetenschappen ontwikkelen uitstekende onderzoeksvaardigheden, een goed begrip van de chemie en kritisch denken en evaluatievaardigheden.
De kosten van inschrijving voor een PhD in Food Science-programma variëren op basis van een aantal aspecten. Deze kunnen alles omvatten van de school en het programma dat u hebt gekozen tot het land waarin u studeert. Het is verstandig om deze factoren grondig te onderzoeken voordat u zich inschrijft.
Omdat voedsel een vitale noodzaak is voor de samenleving, zijn er verschillende carrièremogelijkheden voor diegenen die voedingswetenschappen studeren. Posities zijn beschikbaar in veel verschillende velden, elk met zijn eigen doelen. De meeste studenten kiezen ervoor om voedselwetenschappers, scheikundigen of biologen te worden om verschillende aspecten van voedselproductie en het effect ervan op het menselijk lichaam te onderzoeken en ontwikkelen.
De beste manier om met de volgende stap in je opleiding te beginnen, is door het juiste programma te vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.