Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Levensmiddelentechnologie in Parma, Italië 2023

PhD Opleidingen in Levensmiddelentechnologie in Parma, Italië 2023

Overzicht

De kaas van Italië - Parma staat bekend om haar architectuur en rijke erfgoed. Het heeft een aantal van de oudste universiteiten van Italië, zoals de Universiteit van Parma. Daarom, wie is geïnteresseerd in het verkrijgen van een goede opleiding in een traditionele plaats moet wonen in Parma.

Wat is voedingswetenschap?
Voedingswetenschap bestudeert voedsel en hoe het zich verhoudt tot het milieu, de samenleving en de economie. Het omvat de studie van voedselproductie, verwerking, veiligheid en voeding. Voedingswetenschap omvat ook de studie van door voedsel overgedragen ziekten en besmettingen.

Wat kan ik doen met een diploma Voedingswetenschappen?
Een diploma in voedingswetenschap kan leiden tot een carrière in de voedingsindustrie, waar je werkt op gebieden als voedselproductie, -verwerking, veiligheid en voeding. Afgestudeerden in de voedingswetenschappen kunnen ook werken op het gebied van door voedsel overgedragen ziekten en onderzoek naar besmetting. Er zijn mogelijkheden voor mensen met een achtergrond in de voedingswetenschap om te werken bij overheidsinstanties of particuliere bedrijven die betrokken zijn bij de regulering van de voedingsindustrie. Afgestudeerden in de voedingswetenschappen kunnen een loopbaan in de academische wereld nastreven, lesgeven en onderzoek doen aan universiteiten en hogescholen.

Waarom Voedingswetenschappen studeren?
Voedingswetenschap is om verschillende redenen belangrijk. Het helpt ons te begrijpen hoe voedsel onze gezondheid en het milieu beïnvloedt, wat kan helpen bij het verbeteren van voedselproductie en -verwerkingsmethoden, zodat voedsel dat we eten veilig en voedzaam is. Door voedingswetenschap te bestuderen, kunnen we ook meer leren over het voorkomen en beheersen van door voedsel overgedragen ziekten. Ten slotte helpt voedingswetenschap ons de complexe economische en sociale factoren te begrijpen die van invloed zijn op de productie en consumptie van voedsel.

graden voedingswetenschappen
Voedingswetenschappelijke graden worden aangeboden op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden. Undergraduate-programma's duren doorgaans vier jaar en behandelen onderwerpen als voedselchemie, microbiologie en voeding. Graduate-programma's duren meestal twee jaar en omvatten cursussen in geavanceerde voedselwetenschappelijke onderwerpen, waaronder voedselfysica en -techniek.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Italië
  • Gezondheidszorg
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw Business Studies Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat