Keystone logo

27 PhD Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur

Een Doctor of Philosophy of PhD, is een postgraduaat, dat wordt aangeboden in vele verschillende disciplines, zowel in de geesteswetenschappen als in de wetenschappen. Studenten moeten op grote schaal te studeren voor ten minste vier jaar, evenals voltooien een scriptie of proefschrift, met het oog op het programma met succes af te ronden.

Wat is een doctoraat in de literatuur? Een doctoraat in deze discipline zorgt voor meer diepgaande studie van geschreven werken, meestal rond een soort van specialisatie. Men kan specialiseren in een genre, een periode, een bepaalde literaire beweging, een land of geografisch gebied, of combineer literatuurstudie met een andere discipline, zoals religie en haar relatie met de literatuur. Het is een mate die kunnen studenten in staat een brede scope te bestuderen wat hen echt interesseert.

Een doctoraat in de literatuur biedt veel meer dan alleen een goed begrip van een bepaald gebied van schrijven. Literatuur is echt een studie van mensen en hoe ze de ideeën die voor hen belangrijk zijn uit te drukken.Het is een manier van het begrijpen van anderen in het algemeen en kan iemands vermogen om te communiceren binnen een gemeenschap te verbeteren.

De kosten van het bereiken van deze mate zal afhangen van welk programma u kiest en waar in de wereld de instelling is gevestigd. Het kiezen van een online cursus van de studie kan een goede manier om uw kosten te verlagen.

Een van de belangrijkste dingen die mensen doen met deze mate, is natuurlijk leren. Degenen die het schrijven van het vermogen zelf kunnen het gebruiken om hun kansen op de landing banen in de journalistiek, public relations, uitgeverijen en communicatie te verhogen. Afhankelijk van de gekozen specialisatie, kunnen er ook mogelijkheden op historische of culturele verenigingen. Consulting bedrijven soms ook huren gepromoveerden.

Een doctoraat in de literatuur kan meer deuren openen dan u wellicht gedacht hebben. Om meer te weten te komen, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.