Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Logistiek Management 2023/2024

3 PhD Opleidingen in Logistiek Management 2023/2024

Overzicht

Na het behalen van lagere graden is het mogelijk om uw opleiding voort te zetten op het hoogste niveau door een PhD te behalen. Dit wordt beschouwd als de meest geavanceerde vorm van studie in de meeste velden en omvat gewoonlijk drie jaar intensief onderzoek en schrijven van een scriptie.

Wat is een PhD in Logistiek Management? Logistiek is het bedrijfsgebied dat zich richt op het bewegen van de supply chain. Degenen die een PhD in Logistics Management volgen, worden voorbereid op een leiderspositie op dit gebied en moeten volledig vertrouwd zijn met procesanalyse, inventarisbeheer, taakverdeling, projectontwerp en distributieprocedures. Logistiek is een essentieel onderdeel van het succes van een bedrijf dat eindproducten levert, vooral als het de eerstehandse verzending doet.

Het behalen van een doctoraat biedt studenten uitgebreide voordelen voor hun carriere, waardoor ze veel posities kunnen invoeren die ontoegankelijk zijn voor afgestudeerden van de lagere opleiding.Het salaris dat mogelijk is om te verdienen is ook aanzienlijk hoger bij het behalen van een doctoraat.

De kosten en collegegeld die u verwacht te verdienen, is afhankelijk van veel variabelen. De lengte en het land van studie, school en programma van keuze en vakgebied hebben allemaal invloed op de kosten. Het is verstandig om deze aspecten te onderzoeken alvorens u in te schrijven.

Hoewel er veel carrières op het gebied van logistiek zijn, zullen degenen die een promovendus op dit gebied volgen waarschijnlijk de functie van logistieke manager vervullen, die verantwoordelijk is voor het toezicht op elk distributie-element. Andere leidersposities zijn inventarisadviseurs, transportspecialisten en distributiebeheerders. Logistieke analisten vullen een meer technische rol in plaats van leiderschap door de procedure te analyseren en gebieden van potentiële verbetering te identificeren.

Als u klaar bent met het werken met het vervullen van het logistieke management, vind u het programma dat u uitkomt.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Administratieve studies
  • Logistiek
  • Logistiek Management
Vakgebieden
  • Administratieve studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat