Keystone logo

33 PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Sociale Wetenschappen
  • Maatschappelijk Werk
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (33)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk

Een Social Work promotie biedt een curriculum tot geavanceerde clinici en wetenschappers te produceren op het gebied van het sociaal werk. Maatschappelijk Werk PhD-programma's voor te bereiden kandidaten voor leidinggevende posities in het sociaal werk opleiding en praktijk.

Maatschappelijk Werk PhD-programma's zijn gebaseerd op de concepten van klinische maatschappelijk werk, onderzoek, openbare orde problemen en geavanceerde klinische competentie. Curriculum bevat vaak cursussen, onderwijs, stage, onderzoek en een proefschrift. De aanpak van een Maatschappelijk Werk doctoraat is vaak multicultureel, waarbij ideeën van sociale rechtvaardigheid, en is interdisciplinair, op basis van theorieën uit andere disciplines die relevant zijn voor sociaal werk. Kandidaten moeten een sterke kritisch denken vaardigheden en het vermogen om sociale problemen en interventies te analyseren, met behoud van een sterke ethische code.

Als je gepassioneerd over het helpen van mensen te overwinnen tegenspoed, kan dan een Maatschappelijk Werk promoveert het programma voor jou!Blader door de onderstaande opties en kom erachter!