Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Mariene Biologie 2023

6 PhD Opleidingen in Mariene Biologie 2023

overview

Een doctoraat is de afkorting voor de Doctor of Philosophy, maar de titel kan erop wijzen dat de ontvanger gevorderde studie op elk gebied, van zakelijk tot plantkunde heeft voltooid. Dit type opleiding wordt meestal na een bachelor en master nagestreefd. Het programma kan een variatie van high-level cursussen, alsook onafhankelijk onderzoek en een proefschrift.

Wat is een doctoraat in Mariene Biologie? Deze studie richt zich op de biologie, fysiologie, neurologie, gewoontes en gedragingen van mariene organismen. Het kan ook hun interactie met hun oceaan omgeving te onderzoeken. Studenten kunnen oceanografie en aanverwante onderwerpen te onderzoeken als ze proberen om te leren over de dieren die de zee bewonen. Op het doctoraal niveau de meeste studenten zullen al zijn begonnen met een specialiteit nastreven en kunnen blijven om zich te onderscheiden in een bepaald deelgebied van de mariene biologie omdat ze hun studies en onderzoek af te ronden.

Het voltooien van een PhD-programma kan hebben vele voordelen.Weinig studenten dit te bereiken gevorderd niveau van de studie, en afgestudeerden kunnen hun concurrentie voor felbegeerde banen en carrière onderscheidingen overtreffen. Dit soort programma kan ook kritisch denken, problemen oplossen en onderzoeksvaardigheden te bevorderen.

Een PhD-programma kan in een paar jaar full-time studie worden afgerond, maar een student kan veel langer duren als hij of zij blijft werken tijdens de studie in deeltijd. Dit is niet per se schadelijk, als beroepservaring is ook waardevol. De kosten van een programma zal variëren van de ene instelling naar de andere, maar kan toenemen hoe langer een student om af te studeren.

Veel afgestudeerden van een PhD-programma op zoek zijn naar een rol in de academici. Ze hopen om full-time hoogleraar geworden, langs hun kennis en passie mee naar graduate en undergraduate studenten.Zij kunnen ook deelnemen aan een particulier of overheid onderzoeksinstelling waar ze kunnen blijven werken en onderzoek in hun specialiteit, of in de ecologie, fysiologie of biochemische eigenschappen van een bepaalde soort. Sommige afgestudeerden werken voornamelijk binnen, terwijl anderen brengen een groot deel van de tijd in of nabij het water. De meeste tijd doorgebracht in verschillende omgevingen.

Mariene biologie is een fascinerend gebied met veel carrièremogelijkheden. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

read_more

filters

  • PhD
  • Natuurwetenschappen
  • Biologie
  • Mariene Biologie
fields_of_study
  • Natuurwetenschappen (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format