Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 12 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Marketingstudies 2023

12 PhD Opleidingen in Marketingstudies 2023

Overzicht

Een doctoraat is een prestigieuze mate waarin studenten moeten winnen en bewijzen dat uitgebreide kennis op een bepaald onderwerp. Het is vaak jaagde een master's degree is verkregen, en is de hoogste graad een individu kan ontvangen. Ongeacht het gebied, vereist veel tijd en onderzoek.

Je kunt je afvragen: "Wat is een doctoraat in de Marketing en Communicatie?" Communicatie is essentieel voor elk bedrijf. Studenten die deze opleiding voort te zetten kunnen verwachten om te leren veel over meerdere sectoren. Ze kan nodig zijn om te lezen en te analyseren van de nieuwste marketing technieken op diverse terreinen. Zij zullen deelnemen aan het onderzoek, maar ook bij te wonen seminars. Onderwerpen zullen onder meer de culturele studies, marketing communicatie, de geschiedenis en de theoretische onderbouwing. Zij zal de communicatie discipline, retorische studies en publicatie te bestuderen.

Een van de belangrijkste voordelen van het nastreven van een doctoraat in de Marketing en Communicatie is dat het brengt de afgestudeerden een stap voor op de concurrentie.Ze hebben de vaardigheden die nodig is om beter betaalde banen te krijgen. Ze hebben de nodige kwalificaties te vragen en ontvang een verhoging in hun huidige posities.

De kosten en vergoedingen in verband met een doctoraat in de Marketing en Communicatie zal variëren van school tot school en van land tot land. De beste manier om te bepalen hoeveel je moet van plan op de uitgaven is contact opnemen met de school van uw keuze en te spreken met een toelatingscommissie officier.

Na zijn afstuderen, kunnen mensen verwachten te worden beschouwd voor een verscheidenheid van loopbanen. Zij zullen variëren afhankelijk van de specialisatie van de student, maar veel afgestudeerden kunnen een loopbaan in het management verwachten dat binnen het onderzoek of de communicatie-industrie die zij nastreven. Media consultants, marketing directeuren en research professionals hebben vaak deze mate. Afgestudeerden kunnen overwegen lesgeven marketing op universitair niveau of gaan op zaken voor zichzelf door het starten van een communicatiebedrijf.

Of u nu naar school te gaan bij een lokale universiteit, wil graag in het buitenland studeren of willen om thuis te blijven en je werk te doen online, er is iets die er voor uw voorkeuren. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Marketingstudies
Vakgebieden
  • Marketingstudies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat