Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 9 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Mechatronica 2024

9 PhD Opleidingen in Mechatronica 2024

Overzicht

Studenten die een Doctor of Philosophy (PhD) volgen hebben vaak een intense interesse in academische kennis en onderzoek. Een doctoraat volgt vaak na het behalen van een masterdiploma, maar niet voor alle programma's is een doctoraat vereist.

Wat is een PhD in Mechatronics? Studenten houden zich bezig met cursussen met betrekking tot thermische vloeistoffen, geavanceerde materialen, precisie productie, elektromechanische integratie en meer. Alle programma's vereisen de voltooiing en doorgang van een proefschriftvereiste. Studenten kunnen ook worden verplicht om te werken met en testen van kunstmatige intelligentie, medische apparatuur, industriële systemen en meer. Naast geschreven werk zullen afgestudeerden in laboratoria werken en voorbeelden gebruiken om hun kennis, vaardigheden en training te verbeteren. Sommige programma's vereisen ook dat wetenschappers papers publiceren in wetenschappelijke tijdschriften tijdens hun ambtstermijn. Programma's worden fulltime of in deeltijd aangeboden met instructies op de campus, waarbij de duur afhankelijk is van de inschrijvingsstatus.

Leren ontwerpen van producten kan de postdoctorale kansen op een baan van een student vergroten en mogelijk helpen originele producten te bedenken. Algemene kennis van engineering en project management vaardigheden uit te rusten studenten om persoonlijke projecten buiten het werk te verwerken.

De kosten van een doctoraatsopleiding variëren afhankelijk van de instelling en de inschrijvingsstatus. Het uitvoeren van rigoureus financieel onderzoek levert het beste programma op voor individuele studenten.

Een doctoraat in de Mechatronica stelt afgestudeerden aan het werk in academische of onderzoeksinstellingen. Studenten zijn ook bezig geweest met tewerkstelling in de productie, chemische verwerking, ruimtevaartindustrie, automatisering en controlesysteemontwerp, gezondheidszorg en communicatie. Afgestudeerden zijn control system-engineers, consultants, data-logging engineers, uitvinders, productontwikkelaars, elektromechanische technici en meer. De algemene technische kennis die is opgedaan, werkt ten gunste van studenten in het postuniversitaire personeelsbestand.

Voor de meeste programma's is een volledige aanwezigheid op de campus vereist, maar er zijn opties beschikbaar in verschillende landen. Volg je diploma, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Technische studies
  • Werktuigbouwkunde
  • Mechatronica
Vakgebieden
  • Technische studies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat