Keystone logo

2 PhD Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Media en Design 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Media en Design
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Media en Design

Een promovendus is een hoog niveau van academische prestatie die meestal geacht wordt de meest geavanceerde op elk gebied. Door hun opleiding voort te zetten en een promovendi af te leggen, ontwikkelen de studenten een proefschrift en beginnen hun carrière te starten. Verschillende laer niveau graden zijn verplicht voordat u inschrijft.

Wat is een doctoraat in Media en Ontwerp? Programma's die zich op dit gebied concentreren, leggen gewoonlijk de nadruk op zowel de praktische werking van het ontwerp als de hands-on-creatie. Studenten leren over de creatie van media, kiezen om te specialiseren op een of twee mediums, zoals billboards, radio of televisie reclame, webdesign of technische handleidingen. De ontwerpbeginselen achter het maken van informatie duidelijk en gemakkelijk verbruikbaar zijn een essentieel onderdeel van media en ontwerp.

De carrièrevoordelen van een PhD in Media en Ontwerp zijn verreikend. Hoewel een veel hoger salaris mogelijk is met een doctoraat, is het primaire voordeel in hoe gekwalificeerde studenten worden.Het klimmen van de carrière ladder kan minder tijd duren dan zonder een doctoraat.

Onderwijskosten en kosten voor een promotieprogramma verschillen nogal, wat betekent dat het onderzoek moet worden afgerond alvorens in te schrijven. Enkele van de factoren die de kosten beïnvloeden zijn onder andere de specifieke school en het programma, evenals het land van studie.

De carrières die beschikbaar zijn voor afgestudeerden zijn afhankelijk van het vakgebied dat ze hebben bestudeerd en op welke mediums ze comfortabel zijn. Het is gebruikelijk om dergelijke posities in te voeren als art director, editor, multimedia coördinator, reclame directeur, animator, projectmanager of webdesigner . Het is ook mogelijk om op de beheerszijde van de operaties te werken, in plaats van de creatieve kant. Het is belangrijk om na te denken over welk gebied u wilt werken, terwijl u besluit welk medium u wilt studeren.

Om te beginnen met het behalen van je doctoraat, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.