Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Mensenrechten 2024

2 PhD Opleidingen in Mensenrechten 2024

Overzicht

Meestal is de hoogste graad die een student kan verdienen, een PhD kan de volgende graad zijn waar je naartoe werkt na het behalen van je masterdiploma. Het kan ongeveer acht jaar duren om aan alle vereisten te voldoen om een ​​doctoraat te behalen, maar als je er één hebt, kun je een expert worden in jouw vakgebied.

Wat is een doctoraat in mensenrechten? Deze graad kan betrekking hebben op studies van overheid en politiek. Het kan zich vooral bezighouden met hoe regeringen moeten worden geleid om ervoor te zorgen dat mensenrechten worden beschermd en gerespecteerd. Sommige vaak behandelde onderwerpen kunnen sociologie, recht en economie zijn. U kunt meer te weten komen over de verschillende soorten overheidsinstanties die in landen over de hele wereld worden gebruikt en hoe zij verschillende problemen en voordelen kunnen bieden.

De kennis die u over de overheid opdoet, kan u helpen meer inzicht te krijgen in wetten en actuele gebeurtenissen. Studies van sociologie kunnen je helpen om beter met andere mensen samen te werken en je in staat stellen om problemen in relaties op te lossen. Weten hoe de economie werkt, kan ook van pas komen bij het nemen van beslissingen over beleggen of zakgeld.

Om erachter te komen hoeveel een promotie kan kosten, kan het helpen om eerst te beslissen welke scholen je wilt bezoeken. Verschillende instellingen kunnen verschillende collegegelden aanrekenen en hebben andere vereisten voor het behalen van het diploma.

Hoewel een doctoraat een uitstekende graad kan zijn voor iemand die hoogleraar wil worden, kunnen er veel veldspecifieke carrières beschikbaar zijn. Sommige opties kunnen zijn: werken als mensenrechtenfunctionaris of advocaat om problemen te voorkomen en op te lossen waarbij burgers worden mishandeld. U kunt ook de mogelijkheden onderzoeken om als beleidsanalist te werken, om te helpen bepalen of nieuw overheidsbeleid eerlijk is en geen inbreuk maakt op de rechten van mensen.

Er kunnen veel verschillende scholen zijn die je diploma aanbieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Mensenrechten
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat