Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Microbiologie 2024

6 PhD Opleidingen in Microbiologie 2024

Overzicht

PhD-niveau cursussen bieden geavanceerde studie in doctorale programma's, gewild als het hoogste niveau van het onderwijs beschikbaar via universitaire opleidingen. Veel scholen bieden research fellowships en andere doctoraatsprogramma's aan die gericht zijn op het cultiveren van wetenschappelijke groei.

Degenen die een wetenschappelijke opleiding willen volgen, kunnen zich afvragen: "Wat is een doctoraat in de microbiologie?". Studies op doctoraal niveau in microbiologie richten zich op geavanceerde toepassing van wetenschappelijke technieken om micro-organismen te bestuderen en hoe deze het menselijk leven, technologie, het ecosysteem en andere factoren in de natuurwetenschappen beïnvloeden . Vaak richten microbiologische programma's zich op de volgende generatie van geavanceerde technologie die wordt gebruikt bij de ontwikkeling van op biologie gebaseerde technologieën die aanzienlijke voordelen bieden op een commercieel niveau. Microbiologie kan zich ook richten op bacteriële ziekten en hun identificatie, preventie en behandeling.

In een microbiologisch programma verwerven studenten vaak zulke geavanceerde vaardigheden als voorbereiding van celmonsters en celkweek. Ze kunnen ook capaciteiten bereiken die van toepassing zijn in een aantal instellingen, zoals uitzonderlijke presentaties en spreekvaardigheid.

Elk microbiologisch programma is uniek voor zijn universiteit en kan dus unieke kostenstructuren hebben. Raadpleeg de toekomstige universiteiten en hun toelatingspersoneel om de kosten te begrijpen die inherent zijn aan het bijwonen van hun programma.

Carrières in de microbiologie kunnen sterk variëren vanwege de universele toepassing van microbiologische principes. Een doctoraat in de microbiologie kan een patholoog of onderzoeker worden, werkzaam in ziektebestrijding en preventie door bacteriële pathogenen te onderzoeken en genezingen te bedenken. Andere afgestudeerden kunnen eindigen als voedselwetenschappers, met behulp van hun kennis van de microbiologie om te begrijpen hoe micro-organismen voedselproductie en -ontwikkeling beïnvloeden. Sommige microbiologen zijn zelfs naar het werk verhuisd op het gebied van energieproductie en hebben onderzoek gedaan naar alternatieve methoden voor biobrandstof en energieopwekking met behulp van micro-organismen.

Om het juiste programma in de microbiologie te vinden, moeten studenten rekening houden met factoren zoals locatie en online beschikbaarheid, inclusief of ze lokaal of in het buitenland willen studeren. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Natuurwetenschappen
  • Biologie
  • Microbiologie
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat