Keystone logo

2 PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Midden-Oostenstudies 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Midden-Oostenstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Midden-Oostenstudies

Een Doctor in de Wijsbegeerte is een op onderzoek gebaseerde graad optie. Dit is het hoogste niveau van beschikbare graad en vereist dat studenten nauw samenwerken met academische adviseurs.

Wat is een doctoraat in het Midden-Oosten? Een programma in Midden-Oosten studies op doctoraat niveau stelt studenten in staat om studies aan te passen aan hun specifieke belangen. Studenten kunnen meestal kiezen voor een specifiek studieveld, zoals literatuur, geschiedenis, politiek en cultuur. Religie is een algemeen bestudeerd gebied, samen met genderstudies. Studenten werken meestal nauw samen met adviseurs om een ​​proefschrift in hun gekozen vak af te ronden. Studenten kunnen ook cursussen ontwikkelen om hen te helpen door middel van het programma, zoals onderzoeksmethoden of de basisgeschiedenis van het Midden-Oosten. Programma's kunnen in lengte variëren, aangezien een student geen programma voltooit tot de afhandeling is afgerond.

Door een programma te voltooien kan een student als expert werken in verwante gebieden in het Midden-Oosten.Studenten leren vaardigheden in leiderschap, onderzoek en management die hen in toekomstige carrières kunnen helpen, samen met kennis op hun gekozen terreinen die hun loopbaankeuzes kunnen begeleiden.

De kosten van een promotieprogramma variëren. Dit komt door de manier waarop programma's zijn gestructureerd. Studenten dienen te kijken naar hun financiële afdeling van de school voor kostenramingen.

Na het afronden van een doctoraat kunnen de studenten onderzoeksprogramma's uitvoeren of verder werken in de academie. Studenten kunnen ook in de particuliere sector werken voor bedrijven die betere relaties hebben met de tegenstanders in het Midden-Oosten of zich uitbreiden naar die gebieden en adviseurs nodig hebben om te helpen. Studenten kunnen ook werken voor bedrijven in Midden-Oosterse afdelingen. Overheidsinstanties en non-profitorganisaties bieden ook een aantal carrièremogelijkheden binnen internationale afdelingen en afdelingen.

Als u in het Midden-Oosten grondig wilt concentreren, beschouw dan een PhD in Midden-Oosten.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.