Keystone logo

Filters

 • PhD
 • Milieustudies
 • Milieumanagement
Vakgebieden
 • Milieustudies (12)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

12 PhD Opleidingen in Milieumanagement 2024

  PhD Opleidingen in Milieumanagement

  Een doctoraat (Doctor of Philosophy) is een graduaat dat studenten volgen wanneer ze zich willen concentreren op onderzoek. Beschikbaar in verschillende studiegebieden, dit programma vereist meestal een laatste proefschrift of proefschrift voor voltooiing.

  Wat is een doctoraat in milieubeheer? In dit programma leren studenten hoe ze de omgeving kunnen evalueren en gebruiken in relatie tot de behoeften van het ecosysteem en de gemeenschap. Onderzoeksonderwerpen kunnen luchtkwaliteit, milieuchemie, waterbeheer, budgetplanning, statistiek, boekhouding en beheer van gevaarlijk afval omvatten. Studenten kunnen ervoor kiezen hun onderzoek te richten op stedelijke ecologie, ecologische toxicologie, rivier- en stroomecologie, atmosferische fysica, hydrologie van stroomgebieden of ecologie van bio-invasies.

  Studenten behalen een aantal voordelen door het volgen van een doctoraat in milieubeheer. Ze ontwikkelen geavanceerde analytische vaardigheden evenals probleemoplossende vermogens. Ze krijgen ook effectieve communicatie en interpersoonlijke vaardigheden om een ​​team te beheren.

  De kosten van een opleiding zijn vaak een afschrikmiddel voor studenten. Omdat deze graad op verschillende scholen kan worden behaald, helpt het om alle opties te onderzoeken, inclusief online programma's. Sommige scholen bieden ook financiële hulp, zoals studiebeurzen, studieleningen en beurzen.

  Afgestudeerden die een doctoraat in milieubeheer hebben, kunnen een carrière op verschillende gebieden kiezen, afhankelijk van de focus van hun studie. Werkgevers omvatten doorgaans federale, staats- en lokale agentschappen, evenals organisaties uit de particuliere sector. Veel voorkomende professionele titels zijn laboratoriumtechnoloog, veldanalist, duurzaamheidsspecialist, milieuonderzoeksanalist, adviseur voor ecosysteemrestauratie, specialist in duurzame architectuur en coördinator milieubeheer. Banen gerelateerd aan onderzoek zijn ook populair bij afgestudeerden.

  Gebruik onze online database om lokale universiteiten, internationale scholen en online-opties te bekijken om je doctoraat te behalen. Begin nu meteen en zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.