Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Moleculaire Biologie 2024

3 PhD Opleidingen in Moleculaire Biologie 2024

Overzicht

Het behalen van een Doctor of Philosophy (PhD) is normaal gesproken het hoogste niveau van onderwijs dat studenten kunnen behalen, en het toont hun absolute toewijding aan een vak of vakgebied. Dit is de laatste fase na het behalen van een masterdiploma en opent veel nieuwe deuren in iemands carrière.

Wat is een PhD in Molecular Biology? Deze graad biedt onderwijs met instrumentele en methodologische vaardigheden om onderzoek in cellulair en moleculair biologisch onderzoek uit te voeren. Het onderwijs van een student komt van deelname aan onderzoeksseminars, gespecialiseerde cursussen, lezingen, zelfstudies en laboratoriumrotaties. Studenten kunnen kiezen om zich te specialiseren in een breed scala van onderwerpen, waaronder celbiologie, moleculaire biologie, genetica, microbiologie, biochemie, biomedicine en plantenfysiologie.

Studenten die werken in de richting van een doctoraat in de moleculaire biologie kunnen worden uitgerust met praktische laboratoriumpraktijken, evenals de onderzoeksvaardigheden die nodig zijn om professioneel werk op dit gebied uit te voeren. Studenten kunnen ook in staat zijn tot het bereiken van hogere posities binnen het personeel als gevolg van een hogere opleiding.

De kosten van een doctoraat in de moleculaire biologie variëren afhankelijk van de instelling en de duur van de cursus. Over het algemeen duurt een doctoraat ergens tussen de drie en vijf jaar om te voltooien. Het is van onschatbare waarde voor studenten om het programma waarin ze geïnteresseerd zijn grondig te onderzoeken en ervoor te zorgen dat het hun doelen past.

Er zijn verschillende carrièremogelijkheden beschikbaar voor iemand met een doctoraat in Molecular Biology. Personen met deze graad vinden zichzelf vaak gewild als laboranten, wetenschappers en moleculaire en cellulaire biologen. Andere opties die buiten een laboratoriumomgeving liggen, zijn universitaire studenten doceren of een onderzoeksspecialist worden. Met vaardigheden in gespecificeerd onderzoek en praktische toepassing van wetenschappelijke methoden, is er een steeds groeiende vraag naar mensen met deze graad.

PhD in Molecular Biology-programma's zijn wereldwijd beschikbaar via verschillende universiteiten. Er zijn afstandsonderwijsprogramma's beschikbaar voor een flexibelere en handigere onderwijservaring. Om uw opties te achterhalen, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Gezondheidszorg
  • Biomedische studies
  • Moleculaire Biologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden