Keystone logo

15 PhD Opleidingen in Podiumkunsten Muziek 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Podiumkunsten
  • Muziek
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Podiumkunsten Muziek

Een PhD (Doctor of Philosophy) is een postgraduaat dat studenten verdienen om meer ervaring en onderwijs over een bepaald gebied van de studie te krijgen. De mate kan duren 2 tot 4 jaar te verdienen, afhankelijk van het programma.

Wat is een doctoraat in de muziek? Dit programma is ontworpen om zich te concentreren op geavanceerde studies in verschillende aspecten van de muziek. Bij oplevering, moet de student een uitgebreid begrip van een verscheidenheid van concepten en repertoire te hebben. Hoewel elk programma zijn eigen focus zal hebben, zullen velen bieden klassen die breder zijn gebaseerd en hebben studenten kiezen keuzevakken op basis van hun interesses. Specialiteiten kunnen instrumentale of vocale prestaties, geleidend, songwriting en compositie, muziektherapie en muzikale interpretatie en onderzoek.

Het verdienen van een muziek-diploma kan zeer voordelig. Studenten met een formeel onderwijs achtergrond hebben vaak een concurrentievoordeel bij het zoeken naar een carrière, omdat hun programma's ze kunnen kennismaken met een verscheidenheid aan muziek professionals.Het is ook een goede carrière focus voor diegenen die willen werken in verschillende delen van de wereld.

De kosten die gemoeid zijn met het behalen van een doctoraat in de muziek zal variëren op basis van een aantal factoren. De duur van het programma en de school de locatie van belang zijn, en er kunnen specifieke kosten verbonden aan elk programma.

Carrièremogelijkheden zijn groot voor afgestudeerden met een graad in de muziek. Afhankelijk van hun belangen studenten kunnen een voorstelling carrière kiezen, hetzij in een groep of als individu, een carrière als componist voor film of het stadium musicals, of ze kunnen ervoor kiezen om muziek te leren of te werken aan de administratieve kant. Anderen kunnen ervoor kiezen om hun opleiding te gebruiken om te werken als muziek critici of omroep of journalistiek.

Start met behulp van onze online database op dit moment. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.