Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 8 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Noorwegen 2023/2024

8 PhD Opleidingen in Noorwegen 2023/2024

Overzicht

Noorwegen is een top keuze voor studenten uit de hele wereld voor postdoctoraal onderwijs. Noorwegen is een gastvrij en vooruitstrevend land dat een groot aantal zakenmensen, toeristen en studenten aantrekt. Degenen die kiezen voor een doctoraat in Noorwegen kan genieten van alles wat dit land te bieden heeft, zoals de prachtige fjorden, dynamische steden, veel outdoor-activiteiten, en een prachtige omgeving.

PhD in Noorwegen programma's zijn uitstekend in kwaliteit met high tech en innovatieve faciliteiten. Studenten die een doctoraat in Noorwegen ervaring een uitdagend curriculum dat meestal bestaat uit cursussen en onderzoek, terwijl sommige kunnen ook eisen dat onderwijs of andere verantwoordelijkheden. Afgestudeerden van de PhD-programma's in Noorwegen hebben afgerond een proefschrift op basis van onderzoek in een gespecialiseerd gebied, en moet over de vaardigheden die nodig zijn voor zelfstandig, kritisch denken, analyse, en de kwaliteit onderzoek uit te voeren.

Neem een ​​kijkje door de PhD in Noorwegen programma's hieronder en neem de volgende stap in de richting van uw academische en professionele doelen vandaag nog!

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Noorwegen
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw Business Studies Duurzaamheidsstudies Economische studies
  • Energiestudies
  • Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat