Keystone logo

8 PhD Opleidingen in Ondernemerschap 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Business Studies
  • Ondernemerschap
Vakgebieden
  • Business Studies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Ondernemerschap

Ondernemerschap kruist de disciplines van het bedrijfsleven, de economie, sociologie en technologie en kan worden verkend in de regionale, organisatorische, sectoren of internationale context, zoals de sociale ondernemingen, grote organisaties, familiebedrijven en bedrijven. De focus van PhD Ondernemerschap is op de vele aspecten van het starten en onderhouden van een succesvol bedrijf.

Studenten die een doctoraat Ondernemerschap graad wordt waarschijnlijk bestuderen onderwerpen zoals marketing, venture capital, multivariate statistiek, en de categorische data-analyse. De meeste programma's kan ook eisen zakelijke fundamenten van financiën en economische wetenschappen. Zoals de meeste PhD-programma's, zal PhD ondernemerschap vereisen onderzoek in de richting van een proefschrift. Afgestudeerden met een PhD Entrepreneurship diploma gaan vaak over een carrière in de academische wereld, onderzoek, overheid, particulier adviesbureau, of het starten van een eigen bedrijf.

Bent u business savvy en geïnteresseerd zijn in een PhD Entrepreneurship diploma, dan bladert u door de onderstaande opties en vind het programma voor jou!