Keystone logo

9 PhD Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijstechnologie 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Onderwijskunde
  • Onderwijstechnologie
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijstechnologie

Een doctoraat is de hoogste graad die aan een universiteit wordt aangeboden. Deze programma's nemen meerdere jaren in beslag en omvatten onafhankelijk onderzoek dat de staat van academisch discours in een discipline bevordert. Afgestudeerden worden vaak faculteit of werken als onderzoekers of specialisten.

Wat is een doctoraat in onderwijstechnologie? Studenten die dit diploma volgen, kunnen studies van specifieke technologieën uitvoeren en kwantitatieve en kwalitatieve beoordelingen uitvoeren. Experts in onderwijstechnologie kunnen technologische invloeden in het onderwijs onderzoeken om te bepalen welke hulpmiddelen het meest bevorderlijk zijn voor leren. Afgestudeerden moeten vertrouwd worden gemaakt met recente innovaties en bereid zijn om te experimenteren in de klas.

Promovendi op dit gebied trekken inzichten uit onderwijs en technologie. Ze leren ook over nieuwe hardware en software. Dit studiegebied bevordert over het algemeen digitale geletterdheid, of het vermogen om op zinvolle wijze nieuwe technologieën te gebruiken voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De kosten van studies op dit niveau kunnen aanzienlijk zijn, aangezien deze programma's gewoonlijk drie tot zes jaar voltijds onderzoek, onderzoek en schrijven vereisen. Beurzen of beurzen kunnen de kosten van deelname helpen compenseren. Sommige programma's reserveren financiering voor excellente studenten.

Geavanceerd onderzoek op het gebied van onderwijstechnologie is een grote vraag in de professionele wereld. Universiteiten hebben professoren en docenten met technologische vaardigheden nodig om dit onderwerp te onderwijzen. Afgestudeerden kunnen ook werk zoeken als technologische adviseurs voor schoolsystemen of andere educatieve of culturele instellingen. Veel technologiebedrijven zoeken ook kandidaten met een achtergrond in het onderwijs om op te treden als promotors, die schoolsystemen en universitaire afdelingen aanmoedigen om nieuwe webtools of software toe te passen.

Een groeiend aantal scholen biedt een doctoraat in Onderwijstechnologie, en deze programma's hebben verschillende facultaire en onderzoeksprojecten. De school die je kiest, beïnvloedt welke technologieën je gebruikt en welke faculteit beschikbaar is om je onderzoek te sturen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.