Keystone logo

32 PhD Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (32)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen

Een doctoraat behalen is een kans om een ​​belangrijke prestatie te leveren bij het verkennen en leren van nieuwe onderwerpen en het uitvoeren van onderzoek. Het behalen van een doctoraat voldoet aan persoonlijke kennisbehoeften en opent carrièremogelijkheden. Een doctoraat is de hoogste academische graad die door universiteiten wordt toegekend.

Wat is een PhD in Teaching? Deze graad wordt aangeboden voor mensen met een passie voor onderwijs en het beïnvloeden van anderen door hen te helpen leren. Studenten in het programma zijn opgeleid in onderzoeks- en onderwijspsychologie en hoe ze in verschillende leeromgevingen kunnen worden toegepast. Ze kunnen ook onderwijsstichtingen, cognitieve en sociale ontwikkeling, educatief ontwerp, leer- en motivatietheorie, klassenmanagement, curriculumaflevering en beoordeling bestuderen. Andere mogelijke cursussen omvatten sociale rechtvaardigheid, inclusie, diversiteit, hedendaagse kunst en wetenschappelijke onderzoeksmethoden, en levenslang leren.

Studenten die in een PhD-programma studeren, kunnen vaardig worden in onderzoeksmethoden en praktijkervaring opdoen in het lesgeven. Ze kunnen ook sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden ontwikkelen die relevant zijn voor elke taak.

De kosten van een doctoraat in onderwijs verschillen, afhankelijk van de scholen en hun locaties. De duur van de cursus kan van drie tot vijf jaar duren. Potentiële studenten moeten hun gewenste instellingen van tevoren onderzoeken.

Mensen die een PhD in Teaching verdienen, hebben meestal een loopbaan als docent, counselor, onderzoeker, ontwikkelaar van human resources of taaldeskundigen. Ze bevinden zich ook als onderwijskundige adviseurs, advocaten, technologen of schrijvers van natuurlijk curriculum en instructiemateriaal. Graadhouders hebben ook veel leiderschapskansen in onderwijsinstellingen, van een inspecteur van een schooldistrict tot een universiteits- of universiteitsbeheerder.

PhD-programma's in het lesgeven zijn verkrijgbaar bij instellingen wereldwijd. Online cursussen zijn een optie voor studenten overal met internettoegang en bieden flexibele en gemakkelijke planning. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.