Keystone logo

6 PhD Opleidingen in Ontwerpstudies Design 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Ontwerpstudies
 • Design
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  PhD Opleidingen in Ontwerpstudies Design

  Studenten die een carrière in de academische wereld willen doorbrengen, moeten overwegen een doctoraat te behalen. Dit is de typische manier om dit veld te betreden omdat het het hoogst mogelijke opleidingsniveau vertegenwoordigt. Het proces van het behalen van een doctoraat bestaat uit intensief onderzoek, interactie met een expert in het veld en de ontwikkeling van een uitgebreide scriptie.

  Wat is een PhD in Design? Dit vakgebied combineert creativiteit met praktische vaardigheden om een ​​veelzijdige opleiding te vormen. De specifieke gebieden die u bestudeert, zijn afhankelijk van welke velden en disciplines betrekking hebben op uw persoonlijke doelen. Het is mogelijk om alles te bestuderen, van schilderen of belichten tot animatie of grafisch ontwerp. Design-programma's worden vaak gescheiden in creatieve en marketingcategorieën. Ongeacht wat je kiest om te studeren, je zult waarschijnlijk kunstgeschiedenis en esthetiek studeren.

  Het vakgebied van het ontwerp is van toepassing op vrijwel elke discipline, die de studenten die het bestuderen vele voordelen biedt. Tijdens hun studie ontwikkelen ze meestal sterke organisatorische vaardigheden, beheersing van bepaalde ontwerpprincipes en managementvaardigheden.

  Voordat u zich inschrijft voor een PhD-programma, is het het beste om te onderzoeken hoeveel het gaat kosten. Elke variabele van het land waar u zich bevindt tot de school die u kiest, bepaalt het lesgeld. Vergeet niet dat PhD-programma's meestal minimaal twee jaar duren, waarbij drie of vier vaker voorkomen.

  Een PhD in Design biedt afgestudeerden de mogelijkheid een loopbaan in de academische wereld na te streven. Dit betekent dat een aantal van de meest voorkomende carrières universiteitshoogleraar en onderzoeker zijn. Hoewel het waar is dat de meeste studenten die een doctoraat behalen dit specifiek doen om een ​​van dit soort professionals te worden, is het ook mogelijk om meer traditionele functies te bekleden, zoals een ontwerpmanager, marketingconsultant, binnenhuisarchitect of anderen. Het is ook mogelijk om onafhankelijk te werken in welke creatieve discipline je ook verkiest. Daarnaast hebben veel professionals een loopbaan in onderwijs en design.

  Ga aan de slag en onderzoek welk soort programma aan uw behoeften voldoet. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.