Keystone logo

12 PhD Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Openbaar Beleid 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Rechtenstudies
  • Beleid
  • Openbaar Beleid
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Openbaar Beleid

Een doctoraat is een onderwijs graad hoger dan ongeveer drie tot vier jaar van het onderwijs verder dan een bachelor's degree vereist om te ontvangen. Veel afgestudeerden zijn in staat om experts in hun vakgebied met de kennis en vaardigheden die ze krijgen in hun promotietraject worden.

Wat is een doctoraat in de Public Policy? Deze graad bereidt studenten voor een beter begrip van de theorieën die betrokken zijn bij het openbaar beleid en bestuur, en helpt studenten een beleid dat een hogere levensstandaard voor gemeenschappen over de hele wereld te genereren te creëren. Studenten zijn vaak in staat zich te specialiseren in een bepaald gebied, zodat ze een grondige en op maat gesneden onderwijs ontvangen voor hun gewenste carrière.

De voordelen van het ontvangen van een doctoraat in de Public Policy zijn enorm en verreikend. Afgestudeerden de arbeidsmarkt betreden ongelooflijk voorbereid en geïnformeerd, en die ervaring kan leiden tot een snellere vooruitgang in hun carrière, en een grotere professionele mogelijkheden.

De kosten om geld te verdienen een doctoraat in de Public Policy varieert voor elke leerling en kan afhangen van de locatie van de school, de hoeveelheid tijd die het duurt voor een student om hun diploma te voltooien, en eventuele eerdere credits studenten hebben verdiend. Studenten moeten contact opnemen met hun potentiële scholen om volledig te worden geïnformeerd over de kosten verwachtingen.

Personen die afstuderen met een doctoraat in de Public Policy hebben veel verschillende kansen op werk voor hen beschikbaar als de enorme hoeveelheid kennis en ervaring die nodig is om dit diploma te verdienen maakt afgestudeerden onmisbaar in een verscheidenheid van posities. Afgestudeerden kunnen werken als onderzoeker bestuurders, wetgevende assistenten en beleidsanalisten voor onderzoek organisaties, internationale openbare instanties, of het beleid adviesbureaus. Andere mensen kunnen kiezen om te werken in de academische wereld, het doen van onderzoek en het helpen van de openbare orde te stellen voor scholen en onderwijs boards.

Voor meer informatie over het verdienen van een doctoraat in de Public Policy en om uit te vinden hoe je vandaag nog kunt toepassen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.