Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Doctors of Philosophy (PhD) Opleidingen in Openbaar Bestuur 2024

5 PhD Opleidingen in Openbaar Bestuur 2024

Overzicht

Het behalen van een doctoraat, of een doctoraat, duurt jaren lang hard werken op het nagraadse niveau. Om in aanmerking te komen voor een promovendi, moeten kandidaten een master's degree hebben en door een streng aanvraagproces gaan. Zodra ze geaccepteerd zijn, doen ze vaak onderzoek, academische cursussen en afronding van een proefschrift op hun vakgebied.

Wat is een doctoraat in het openbaar management? Deze diploma op hoog niveau komt meestal overeen met een deskundigheid op de manier waarop het management snijdt met het openbare beleid. Studenten onderzoeken de evolutie en de inzet van verschillende stijlen en manieren van beheer in de publieke arena. Gemeenschappelijke gebieden van concentratie in het openbaar management PhD-programma's zijn strafrecht, human resources, informatietechnologie systemen, statistieken en psychologie (zoals zij betrekking hebben op het openbaar management).Enkele van de algemene cursussen die studenten kunnen nemen, behandelen kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden, stedelijk beheer, organisatorische ontwikkeling, non-profit organisatiebeheer, politiek en administratie. Veel PhD-programma's in het openbaar management duurt tussen vijf en zeven jaar en vereist het presenteren van een proefschrift aan een universiteitspaneel van deskundigen. Het paneel bevestigt of ontkent de kandidaat's doctorale status.

Een promovendus in het openbaar management kan studenten uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden bieden. De mate is geworteld in de grondslagen van menselijke interactie en organisatie, die een persoon in elk werkveld een voordeel kan geven.

Om de kosten van een bepaald promotieprogramma in het openbaar management te ontdekken, kunt u direct contact opnemen met uw school van interesse. Elke programmakosten variëren van school naar school.

Een promovendi kan mogelijkheden bieden voor vele vervullende carrières.Personen die een PhD in het openbaar management behoren, kunnen academische posities vinden die human resources management, openbaar beleid, administratie of management op universitair niveau onderwijzen. Onderzoeksposities op universiteiten zijn ook mogelijk een optie. Sommige afgestudeerden kunnen werk vinden in overheid, non-profit of bedrijven als publieke directeuren, communicatiedirectors, public administration analisten of openbare beleidsanalisten.

Als u geïnteresseerd bent in online leermogelijkheden voor een promotieprogramma in het openbaar management, kunnen sommige universiteiten beschikbare opties hebben. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • PhD
 • Managementstudies
 • Openbaar Bestuur
Vakgebieden
 • Managementstudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat