Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Doctors of Philosophy (PhD) Opleidingen in Operationeel Management 2023

1 PhD Opleidingen in Operationeel Management 2023

Overzicht

De meeste studiegebieden worden afgesloten met een doctoraat. Dit niveau van onderwijsprestaties is het hoogst haalbare en heeft het grootste aantal loopbaantrajecten open voor afgestudeerden. Het is verplicht om bepaalde opleidingen af ​​te ronden voordat je je inschrijft voor een PhD-programma.

Wat is een doctoraat in operationeel management? Operationeel management is een studiegebied dat zich richt op alle aspecten die nodig zijn om een ​​bedrijf draaiende te houden. Dit omvat verkoop en marketing, het beheren van werknemers, het onderhoud van onroerend goed en meer. Studenten van dit soort programma nemen meestal lessen die hen voorbereiden om hun eigen bedrijf te starten als ondernemer of als primaire managers werken in bestaande bedrijven.

Er zijn veel vaardigheden die mensen ontwikkelen tijdens het bestuderen van operationeel management. Studenten hebben de neiging om leiderschapsvaardigheden, een goed begrip van zakelijke vaardigheden en professionele evaluatievaardigheden te ontwikkelen. Deze vaardigheden kunnen enorm nuttig zijn en helpen afgestudeerden vaak om hogere salarissen te verdienen.

De kosten voor deelname aan een PhD-programma in de bedrijfsvoering variëren nogal. Daarom is onderzoek op voorhand zo belangrijk. Veel factoren zijn van invloed op de kosten en het lesgeld, inclusief de school en het programma dat u kiest, evenals het land waarin u studeert.

De primaire carrière-optie beschikbaar voor degenen die afstuderen met een doctoraat in Operationeel Management is operations manager. Een persoon in deze functie behandelt bijna alle aspecten van de bedrijfsvoering van een bedrijf, van verkoop tot werknemers. Andere soorten managementfuncties zijn mogelijk ook beschikbaar, waaronder personeelsbeheer of marketingmanager. Tot slot kunnen afgestudeerden adviseurs of planningsspecialisten worden, ondernemers die hun eigen bedrijf beginnen of, na een periode van tijd, CEO's.

Als je klaar bent om te beginnen met het bestuderen van operationeel management op PhD-niveau, zoek dan een programma dat bij je past. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • PhD
 • Managementstudies
 • Operationeel Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Gerelateerde vakgebieden