Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 18 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Podiumkunsten 2023

18 PhD Opleidingen in Podiumkunsten 2023

Overzicht

Een doctoraat is een diploma behaald door hard werken en toewijding. Deze postgraduaatsopleiding richt zich rechtstreeks op het studiegebied van een student en stelt wetenschappers in staat onafhankelijk onderzoek te doen om onderwerpen te begrijpen en te beheersen. Een geschreven scriptie of proefschrift is vereist om dit diploma te behalen.

Wat is een PhD in Performing Arts? Met deze graad kunnen studenten concepten zoals muziek, dans of theater bestuderen en begrijpen. Geleerden kunnen intensieve cursussen volgen die belangrijke ideeën behandelen en ze kunnen betrokken zijn bij uitvoeringen met hun talenten. Studenten kunnen zelfstandig studeren en onderzoek doen in het medium podiumkunst van hun keuze. Sommige studiegebieden kunnen Brits theater, dans, choreografie, toneelschrijven of regisseren zijn.

Degenen die een graad Doctor of Philosophy behalen, kunnen veel baat hebben bij het worden van getalenteerde muzikanten, dansers of acteurs. Samen met het leren hoe nieuwe concepten te leren en toe te passen, kunnen wetenschappers vaardig worden in het communiceren met anderen.

Als individuen geïnteresseerd zijn in het voltooien van een Doctor of Philosophy-programma, is het belangrijk om de exacte kosten te bepalen. De prijs van een doctoraat in Podiumkunsten kan verschillen, afhankelijk van de locatie van de school.

Performing arts is een brede categorie die kan leiden tot tal van carrières. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het theatergebied, kunnen ze acteur, theaterregisseur, scenarioschrijver of hoogleraar drama worden. Een PhD in Performing Arts kan van toepassing zijn op allerlei soorten carrières, zoals bandmanager, programmadirecteur of producer. Werkgelegenheid op dit gebied van studie kan zowel op het podium, achter het gordijn, of in de klas.

Een doctoraat in podiumkunsten kan zowel lokaal als internationaal worden behaald. Veel hogescholen en universiteiten bieden programma's en middelen om deelnemers te helpen hun academische doelen te bereiken. Sommige PhD-cursussen zijn mogelijk online toegankelijk. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Podiumkunsten
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat