Keystone logo

9 PhD Opleidingen in Politiek 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Sociale Wetenschappen
 • Politicologie
 • Politiek
Vakgebieden
 • Sociale Wetenschappen (9)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  PhD Opleidingen in Politiek

  Beschikbaar in een breed scala van gebieden en onderwerpen, een doctor in de wijsbegeerte (PhD) is de top van prestatie in de academische wereld. Het toont het uitgebreide onderzoek naar een bepaald onderwerp, compleet met een proefschrift dat een bijdrage levert aan het vakgebied en mogelijk deuren opent voor een carrière op bepaalde gebieden.

  Wat is een doctoraat in de politiek? Deze graad biedt hoger onderwijs dat studenten kan voorzien van geavanceerde kennis over internationaal recht, politieke methoden en ideologieën, en politieke filosofie. Deelnemers aan het programma leren meestal over de basisprincipes van internationale betrekkingen en het politieke landschap van de wereld. Studenten kunnen ervoor kiezen om hun onderzoek te concentreren op een breed scala van onderwerpen, waaronder politieke theorie en internationale betrekkingen, of zelfs dieper en gespecialiseerd in Aziatische en Pacific relaties.

  Met een doctoraat in de politiek krijgen individuen de kans om veldwerk te verrichten in hun studierichting, wat kan leiden tot duurzame verbindingen voor hun toekomstige carrière. Er zijn ook kansen om tijdens het studeren leservaring op te doen, naast onderzoeks- en presentatievaardigheden.

  Afhankelijk van de instelling variëren de kosten van een doctoraat in de politiek en duurt het meestal drie jaar om te eindigen. Studenten moeten altijd de school en het programma van hun keuze onderzoeken om te zorgen dat het goed voor hen is.

  Met een doctoraat in de politiek heeft een persoon vele carrièremogelijkheden voor hem of haar. Dit type diploma is perfect opgezet om les te geven op universitair niveau, en met de leservaring tijdens het programma hebben mensen al ervaring. Andere opties zijn werken in buitenlandse diplomatieke kantoren over de hele wereld, als mensenrechtenadvocaat, of als public relations-specialist. Deze graad opent deuren in zowel de politieke arena als de juridische arena, en biedt meer mogelijkheden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in internationaal recht of overheidswetgeving.

  Er zijn veel opties beschikbaar voor studenten die een doctoraat in de politiek willen behalen. Online programma's zijn een handige optie voor veel mensen, maar er zijn ook instellingen over de hele wereld om uit te kiezen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.