Keystone logo

30 PhD Opleidingen in Professionele studies 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Professionele studies
Vakgebieden
  • Professionele studies (30)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Professionele studies

Een PhD-graad, of een doctoraat, is de hoogste educatieve prestatie op vele vakgebieden. Geleerden schrijven zich in voor een PhD-programma om hun studie over een bepaald onderwerp voort te zetten en om te studeren bij topprofessoren. Deze graad is vaak een springplank voor carrièrevordering.

Wat is een doctoraat in professionele studies? Een aantal studiegebieden valt onder de categorie professionele studies, waaronder sociale wetenschappen, toegepaste natuurwetenschappen, biowetenschappen, juridische studies en wiskunde. De cursussen willen studenten een diepe en uitgebreide kennis van slagen in de moderne werkplaats bijbrengen. Studiegebieden in dit programma kunnen bedrijfsethiek, effectief bestuur, communicatie en sociale en gezondheidsdiensten omvatten.

Afgestudeerden met een doctoraat in professionele studies hebben vaak uitstekende communicatieve vaardigheden en een diep begrip van de moderne werkplek. Ze hebben ook vaak kritisch denkende vaardigheden, wat gunstig kan zijn voor de vooruitgang in de publieke en private sector.

Om meer te weten te komen over de kosten van bepaalde programma's, moeten geïnteresseerde personen elke universiteit raadplegen waar zij belang bij hebben. De totale kosten van elk programma zijn afhankelijk van de locatie, de duur van de studie, financiële hulp, kost en inwoning en andere factoren.

Degenen die afstuderen met een doctoraat in professionele studies hebben vaak een scala aan opties beschikbaar op de werkplek. Carrières zijn verkrijgbaar in de academische wereld, de overheid, de communicatie, de publieke en private sector, non-profit en als zelfstandige. Alumni vinden werk als docenten, wetenschappers, onderzoekers, consultants, onderzoekers van het overheidsbeleid, verslaggevers en officemanagers. Ze kunnen ook een carrière vinden als president van hun eigen bedrijf.

Veel programma's die een doctoraat in professionele studies belonen, worden aangeboden door een aantal instellingen over de hele wereld, waarvan sommige een aanzienlijk deel van de klassen aanbieden in een virtuele leeromgeving. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.