Keystone logo

2 Deeltijd PhD Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Programmeren 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
  • Programmeren
  • Deeltijd
Vakgebieden
  • Technologiestudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Deeltijd PhD Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Programmeren

De technologie bloeit en daarom is er behoefte aan getalenteerde programmeurs in allerlei sectoren. Programmeren heeft alles te maken met het maken, schrijven, testen, repareren en behouden van de code voor computerprogramma's.

Als je programmeren studeert, leer je over codeertalen, hoe je algoritmen maakt, hoe je met datastructuren werkt en hoe je de ins en outs van softwareontwikkeling begrijpt. Je maakt ook kennis met processen zoals agile methodologie en testgestuurde ontwikkeling. Bovendien leert u over het ontwerpen van gebruikerservaringen, zodat uw apps gemakkelijk en leuk zijn voor mensen om te gebruiken.

Nadat je je programmeerdiploma hebt behaald, heb je tal van baanmogelijkheden. Enkele populaire keuzes zijn onder meer softwareontwikkelaar, webontwikkelaar, systeemanalist, databaseontwikkelaar of computerprogrammeur worden.

Begin vandaag nog met het onderzoeken van programmaprogramma's en vind de perfecte match voor jouw interesses en carrièredoelen.

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Deeltijds leren stelt iemand in staat een diploma of kwalificatie te behalen, zelfs als hij niet voltijds naar school kan. Men kan in eigen tempo leren en geleidelijk aan studiepunten opbouwen die meetellen voor een eindkwalificatie.