Keystone logo

15 PhD Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechten 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechten
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular education type

PhD Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechten

Een doctoraat is vaak de hoogste graad die wordt toegekend door onderwijsinstellingen. Het kan vijf tot acht jaar duren om het te voltooien, afhankelijk van het proefschriftonderwerp.

Wat is een doctoraat in de rechten? Een doctoraat kan studenten uitrusten met kennis van de wet in relatie tot overheidsbeleid, onderzoeksmethoden, statistiek en economie. Individuen kunnen hun doctorale studies afstemmen op een van de vele gebieden, van overheid en sociaal werk tot juridische en regelgevingskwesties over internationale markten en bedrijfsbeheer. Individuele PhD-programma's kunnen worden ontwikkeld met een academische adviseur om ervoor te zorgen dat studenten de kennis en het inzicht verwerven die nodig zijn om hun doelen te bereiken.

Vaardigheden van promovendi met een focus op de wet kunnen het begrijpen en bewaren van grote hoeveelheden informatie omvatten, die kunnen worden gebruikt bij het lesgeven of het maken van gedetailleerde procedures. De interpersoonlijke en leiderschapsvaardigheden die tijdens hun programma zijn ontwikkeld, kunnen worden overgedragen naar hun werk, waardoor professionele vooruitgang mogelijk wordt.

De inschrijvings- en inschrijvingskosten verschillen vaak van academische instelling tot instelling. Duur van het programma en de intensiteit van de klassen die vereist zijn voor het doctoraat zijn factoren die de kosten mede bepalen. Individuen moeten prospectieve scholen en programma's onderzoeken om ervoor te zorgen dat ze aan de nodige financiële vereisten kunnen voldoen.

Een doctoraat in de rechten kan leiden tot een loopbaan in het onderwijs aan hoge kwaliteit universiteiten en in juridisch onderzoek. Als succesvolle promovendus kan het belonen van beroepen betekenen dat u een advocaat op het gebied van regelgeving of intellectueel eigendom wordt. Een carrière als gecertificeerd octrooigemachtigde kan een unieke niche zijn met een enorm potentieel. Niet-traditionele banen voor een rechtsdiploma die steeds concurrerender worden, zijn bemiddelaar, politicus en ondernemer. Departementsadviseur en militair onderzoeker zijn alternatieve loopbaanpaden die ook steeds gebruikelijker worden.

Geaccrediteerde instellingen over de hele wereld bieden doctoraatswetenschappen. Online lessen bieden flexibiliteit voor werkende professionals en studenten die zich op het platteland bevinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.