Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 16 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Saoedi-Arabië 2023

16 PhD Opleidingen in Saoedi-Arabië 2023

Overzicht

Saudi-Arabië is een land dat doet denken aan veel verschillende gedachten; mysterieuze, Arabische, rijk, olie, maar degenen die dit fascinerende land te kiezen voor postacademisch onderwijs een gastvrije en vriendelijke bevolking en veel te zien en te doen. Studenten verdienen een doctoraat in Saudi-Arabië kan ervaren alles wat deze provincie te bieden heeft, zoals archeologische vindplaatsen, uitstekende musea, historische monumenten, zandduinen, oases, winkelen in souks, en de Rode Zee.

Een PhD in Saudi-Arabië bereidt studenten voor een loopbaan in de academische wereld, de industrie, of onderzoek. PhD in Saoedi-Arabië programma's zijn uitdagend en bevatten meestal een combinatie van cursussen en onderzoek, terwijl sommige kunnen ook eisen dat het onderwijs, seminars, en extra verantwoordelijkheden. Afgestudeerden worden beloond met een PhD in Saoedi-Arabië na afronding van het onderzoek en een doctoraal proefschrift of dissertatie die over het algemeen duurt minimaal drie tot vier jaar.

Als u overweegt een doctoraat in Saoedi-Arabië, kunt u meer informatie over de programma's hieronder. Neem de volgende stap vandaag nog!

Meer informatie

Filters

  • PhD
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies
  • Biowetenschappen
  • Bouw Business Studies Duurzaamheidsstudies
  • Economische studies
  • Energiestudies
  • Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat