Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Schooladministratie 2024

4 PhD Opleidingen in Schooladministratie 2024

Overzicht

Studenten die deskundigheid op een vakgebied zoeken, kunnen een doctoraat volgen. Voor deze graden moet een kandidaat al een bachelor- en een masterdiploma hebben en meerdere extra jaren studie vereisen. Veel programma's vereisen dat studenten geavanceerde cursussen volgen in hun primaire aandachtsgebied voordat ze onderzoek doen.

Wat is een PHD op schooladministratie? Dit veld richt zich op manieren om scholen of schoolsystemen te beheren die positieve resultaten opleveren voor studenten en docenten. Doctoraatsprogramma's omvatten training in grootschalige probleemoplossing om afgestudeerden voor te bereiden om bestaande programma's te beoordelen en strategische verbeteringen aan te bevelen. Afgestudeerden kunnen deze training toepassen in schooldistricten of overheidsinstanties die betrokken zijn bij het ontwikkelen van onderwijsbeleid.

De statistische en beleidsanalyse die vereist is voor een doctoraat op schooladministratie kan de aandacht van de leerlingen voor details vergroten. Afgestudeerden moeten aantonen dat ze belangrijke zaken kunnen prioriteren en moeten in staat zijn om deze vaardigheid toe te passen op andere gebieden van hun leven. Deze programma's stimuleren ook kritisch denken.

De hoogte van de benodigde financiering voor een doctoraat is afhankelijk van de universiteit en de tijd die nodig is om het studieprogramma af te ronden. De gemiddelde tijd om de graad en het bedrag van de beschikbare financiering te behalen, kan doorslaggevend zijn bij het kiezen van een programma. Interne financiering kan worden aangevuld met externe beurzen, onderzoekbeurzen en beurzen.

Een doctoraat in de schooladministratie kan een voordeel bieden aan een kandidaat die een positie in een schoolsysteem wenst te bekleden met een breed scala aan verantwoordelijkheden, zoals een inspecteur. Afhankelijk van hun specialisatiegebied, kunnen afgestudeerden administrateur worden op elk opleidingsniveau, of het nu gaat om een ​​individuele instelling zoals een hogeschool of universiteit of een schoolsysteem. Deze graad bereidt ook professionals voor op werk als adviseur bij overheidsinstanties die te maken hebben met onderwijs.

Veel universiteiten met afgestudeerde afdelingen in het onderwijs bieden een doctoraat in School Administration. Aanvragers kunnen scholen op verschillende locaties en online programma's willen vergelijken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Onderwijskunde
  • Onderwijskundig Leiderschap
  • Schooladministratie
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat